Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti ezt megértenétek? 19/F
A helyzet az hogy van egy enyhe fokú tourette szindromam, es a sztereotipiakkal ellentetben nem karomkodok es nem rangatozok, egyszeruen abban nyilvanul meg hogy vannak mondasaim amiket sokszor odanemilloen ismetelgetek.
Egyebkent sokan azt hiszik ezeket direkt csinalom, ha valaki eszleli ezeket a tuneteket azt hiszi csak vicceskedni probalok.
Nem szeretnem reszletezni tejesen a tuneteket most itt, mert nem ezen van a hangsuly, hanem a tunetek egy reszen, ami abbol all hogy sokszor almomban is beszelek.
Es pl most van hogy regebbrol megszoktam hogy ha felizgulok, egy no nevet mondogatom akit akkoriban sokat kivantam, (Nóri) viszont mostanaban valahogy mar egyaltalan nem vagyom ra viszont ha tejesen masra felizgulok, megszokasbol magamban (nem hangosan, max halkan) meg mindig az o nevet mondogatom, meg akkor is ha nem ra gondolok.
Es van hogy almombol ugy kelek fel hogy felalomba felizgultan csak mondogatom a nevét, de kozben nem is ra izgultam fel.
Es van bennem egy olyan felelem hogy ha lesz baratnom, es egyutt alszunk, veletlenul almomban valami hulyeseget mondok egy masik no nevevel akihez amugy semmi kozom nincsen de felek hogy felre ertene.
Ha ezt elore tisztaznak veletek, ti megertenetek lanyok?
Olyan csajt keress akinek szintén van valami hiányossága. Vagy olyan csajt akit mások kattantnak tartanak. Jól meglennél ilyen csajjal:)
Aki teljesen egészséges, ritkán fogadja el, hogy a másiknak vannak gondjai.
Jó csajok közt is vannak önbizalomhiányosak vagy valamilyen értelemben kattantak.
Köszi a választ, értem amit mondasz, és igazad van az ilyenek jobban megértenek. Bár az önbizalomhiányos pont nem lenne jó, mert akkor pont hogy feltekenykedne ha ilyeneket mondok.
En sem kuzdok szerencsere onbizalimhiannyal mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!