Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha tudnátok, hogy mentális betegséggel küzd a nektek tetsző, szimpatikus férfi, akkor megértenétek vagy taszítana, kapcsolat szóba jöhetne? 37/F
Noverkent mondom, nem.
Max valami enyhe depresszio vagy ilyesmit tudok elviselni.
Ugy gondolom a kapcsolat szellemi osszeparositas leginkabb...v h mondjam.
Volt szerencsém mentális beteghez,kis híján én mentem tönkre,többet soha,ha rákos v bármi az más,de mentális beteg köszi nem kell..
40N
Ha gondolod,megirhatod privatban a betegseg nevet.
Attol fugg fokent
Szorongásos betegségem van és sok időt fektetek a gyógyuláshoz,még a komfortzónámból is kimozdulok,hogy belemenjek a félelmeimbe,mindenképpen magamtól várom a megoldást mert én vagyok saját magam orvosa felismeréseim által.
Van kezelőorvosom,a gyógyszerek miatt,de azok csak mankók tudom.Járok közösségbe,hogy elősegítsem nyitottságomat is,persze másként élem meg a helyzeteket mint az egészséges emberek.
Hálásan köszönöm nektek az eddigi hozzászólásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!