Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ezzel a példával ti megértenétek milyen érzés orált kapni gumiban?
A barátnőm ki szerette volna próbálni, hogy milyen gumiban szexelni csak a kíváncsiság kedvéért..
Mondtam neki, hogy oké egyszer benne vagyok. Miután megtörtént mondta, hogy ez nem is rossz, csinálhatnánk gyakrabban így..
Mondtam, hogy ki van csukva, mert az érzés amit számomra így nyújt a szex az köszönőviszonyban sincs azzal amit gumi nélkül tapasztalok.
Persze nem érti, hogy miért mondom ezt, szóval mondtam neki, hogy nyúljon bele a számba két ujjal és turkássza a nyelvem. Majd húzzon fel az ujjára egy kotont és utána ismételje meg ugyanezt.
Majd mikor megcsinálta akkor azt mondta, hogy jé ez tök más.. :D
Más belegondolt már ebbe?
1, Miattam aztán nem kell hormonozni. Pontosan ez volt az oka annak, hogy fagyasztattam le az örökítőanyagomból, majd elköttettem magam.
Ne legyél már ilyen frusztrált..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!