Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik (és csajok) segítene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik (és csajok) segítene valaki ezt megértenem?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác akivel 2 éve összejárunk szexelni, de sok beszélgetünk is mellette, illetve voltak közös programjaink, bulik amire elmentünk és mindig együtt aludtunk stb szóval közel kerültünk egymáshoz valamilyen szinten, nem rideg szex és viszlát. Én beengedtem az érzéseimet másfél év után, azt éreztem miért ne engedjek utat neki, fel akarom vállalni. Viszont mikor elmondtam neki azt mondta hogy kedvel de hiányzik neki valami belőlem amitől ő kapcsolatra tudna gondolni velem. Tehát nem rudja viszonozni azokat az érzéseket amik bennem vannak, de hogy kedvel engem.

Ehhez képest amikor írt nekem legutóbb egy srác késő este, azonnal kérdezte hogy ki ez, miért ír ilyen későn, a pasim e..:D plusz mindig ő az aki odahúz magához, megölel, mondja hogy bújjak oda hozzá ilyenek.. és mondott egy ilyet is legutóbb mikor chateltem valakivel és mosolyogtam az üzenetein és ezt ő meglátta,hogy ‘jaj de naiv voltam’ és ezzel elfordult elvonult másik szobába..

szerintetek én vagyok a hülye hogy félreértem ezeket? Mindig annyira érzelmesen viselkedik, kedves velem stb plusz ezek amit írtam.. az én hibám hogy félreértettem? Mert utána mikor mondta hogy csak kedvel meg hiányzik belőlem neki valami a komolyabb kapcsolathoz. Kozben meg más jeleket ad. Vagy ezt csak is kizárólag a szex miatt? De hisz tudja hogy megkaphat, nem kell ‘etetnie’ semmivel, régóta összejárunk...

pasik (és csajok) szerintetek ez mi a fene?:D

2019. szept. 29. 23:04
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásokért és nyelvtani hibákért de felhúzott a viselkedésével, csak úgy kavarognak bennem az érzések, ideges vagyok
2019. szept. 29. 23:07
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Ő se tudja mit akar, sőt a durva hogy még ha nem is akar úgy akkor is lehet féltékeny.

Esetleg szólhatsz neki, hogy találja ki mit szeretne, mert ha nem akar a barátod lenni akkor neked terhes ez, hogy a kis lelki világát kell védelmezned azzal, hogy másokra még csak rá se nézhetsz közben.

2019. szept. 29. 23:09
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Ezek a jelek azóta vannak, h elmondtad neki?
2019. szept. 29. 23:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Pont hogy engem őröl fel ez hogy én többet érzek ő meg nem. És ő maga azt állítja nem tudna velem lenni komolyabban. Közben meg igy viselkedik. De úgy tűnik pedig hogy biztos abban hogy nem tudna barátnőként nézni rám, többször is elmondta. Ezért nem értem a viselkedését. (Nem úgy féltékeny hogy nem engedi hogy ránézzek másra, csak megjegyzéseket tesz. Jelzi. De nem várja el hogy ne nézzek másra, sose mondott ilyet vagy hasonlo)
2019. szept. 29. 23:12
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát előtte is ilyen erzeki volt igazából. Nem a legelejétől, hanem később alakult ki és ezek miatt kezdtem többet érezni, mert azt hittem hogy ő is belemegy. Aztán mint kiderült nem. Ez a féltékenykedős sztori most volt legutóbb, ennyire még nem láttam féltékenynek. (Régen max megkérdezte van e valakim rajta kívül vagy ha meséltem egy srácról láttam hogy nem tetszik neki és hasonlók) de ez a mostani elég erős és egyértelmű volt, 3-4x is kérdezte hogy most van e valakim vagy ki ez a pasi
2019. szept. 29. 23:16
 6/12 anonim ***** válasza:

Amúgy tényleg pasizol?

Akkor is, mikor vele vagy?

2019. szept. 29. 23:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha féltékenykedik, akk egyértelmü :D.
2019. szept. 29. 23:18
 8/12 A kérdező kommentje:

Ez a kérdés hogy lehet valaki féltékeny úgy is ha nem érez irántam semmit?

Elképzelhető hogy csak fél nyitni felém a régi csalódásai miatt? Mert túl rizikósnam gondol és fél hogy megbántom?

(Nem vagyunk együtt, azzal ismerkedek akivel akarok. Ahogy ő is. Ez egy szexkapcsolatban elég egyértelmű. Más kérdés hogy nem bírok másra ránézni, nem kívánok mást, csak őt:/ akivel beszéltem az csak ismerkedés szinten lévő dolog volt egy szimpatikus sráccal)

2019. szept. 29. 23:21
 9/12 anonim ***** válasza:
necces a dolog mert lehet hogy csak birtokolni akar,tudod mint a kisgyerekek a játékaikkal... oké,jó elvagyok vele,a sarokba dobom,összetöröm,de hogy az öcsém is használja, az ki van csukva. egy felnőtt srác( gondolom 18 elmúlt) kellene hogy annyira érett legyen hogy tudja mit érez. ha ő állítása szerint csak "haveri"szinten érez irántad,akkor nincs joga féltékenykedni. lényeg ami lényeg: ha olyan gyerekes,hogy nem vallja be hogy szeret,akkor neked kell érezned részedről oké-e ez,ha viszont tényleg csak barát vagy extrákkal,akkor is neked kell tudnod elég-e ez neked. azt gondolom ez az egész egy időpocsékolás,főleg a Te részedről. amíg Te benne vagy a játszmában érzelmileg is,felvállalnád mint kapcsolatot,ő erre dobja ezt az opciót,mondván hiányzik belőled valami. ezt kissé megalázónak érzem,fordított estben ha egy csaj ezt mondja nekem,még egyszer jól megkefélem és útjára eresztem.
2019. szept. 30. 00:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Azért nem lép tovább, mert neki így kényelmes. Semmi elköteleződés, kötelesség a részéről, de te azért más pasira rá se nézz. Csak az előnyeit szeretné élvezni, de tenni bele, tenni érte már nem. Ezt úgy hívják: önzés.

Ha azt szeretné, hogy te rá se nézz másokra, akkor tegyen is érte valamit, ha nem akkor meg nyelje le a gombócot.

2019. szept. 30. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!