Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy ennyit változnak a csajok méretei?
A barátnőmmel amikor megismerkedtem, a korosztályába elég nagy melle volt (18 évesen C-s), most 28 éves egy gyerek után D-s melle van, viszont most volt egy osztálytalálkozója, és akiknek régen kisebb volt nekik is akkora mint neki, vagy még nagyobbak. Akkor a barátnőmnek volt az egyik legnagyobb melle köztük, most meg simán a középmezőnybe csúszott, szerintetek hogy lehet ez?
Ti is tapasztaltatok ilyet?
Nem lehet , hogy nagyobbitottak a többiek ?
Egy műtét aztán kész is a nagy mell .
2
Nem természetes melle van mindegyiknek, a barátnőm is egészen meglepődött egy két régi osztálytársán.
Mondjuk azt nem tetted hozzá, hogy közben hány gyereket szültek és hány kilót szedtek fel magukra.
Az exem szülés előtt volt 60kg, 75B, a terhesség alatt majd 30kg hízott és 85D vagy 85E lett belőle, majd a szülés után 70-75kg 80C lett. Nem csak a mérete, de a formája is jelentősen változott, a mellbimbója kb a duplája lett és jóval sötétebb is mint a szülés előtt.
Szülés után még nőnek a mellek. Nem mindenkinek
Illetve van aki 18 éves kora után kezd el jobban lelkesedni fejlődni
1.) Megtanulták szakszerűen kitömni a melltartót.
2.) Gazdag pasi = sok pénz = új cickók anyucinak
3.) Fránya genetika
8
Igen szeretem hogy a csajomnak nagy melle van, mért ez baj?
2 vagyok.
Lehet a melltartó tele volt szivaccsal, mivel nem fogtad meg nekik így nem tudhatod.
De lehet sok, 2-3 gyereket szültek, attól is nőhet .
18 eves koromig kb semmi nem volt utána beindult a növekedés ,+ kettő terhesség, 95 f jelenleg, ha hízok azonnal mellre , na meg hasra megy 😡.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!