Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt már olyan hogy "féltetek" egy másik nőtől?
Figyelt kérdés
Vagyis olyan csajtól aki veletek egy idős, és akár suliban akár munkahelyen valamiért nem mertetek vele vitába szállni?
Ha lehet olyanok is írjanak akik amúgy kiállnak magukért bárkivel szemben, de mégis volt olyan csaj aki valamivel megfélemlítette őket.
És ha volt ilyen, mivel sikerült ezt elérnie?
2019. szept. 28. 10:18
2/4 anonim válasza:
Én sem értem hogy ez miért szexualitas kategória, de azért válaszolok.
A körülöttem élő emberek azt mondják hogy én vagyok az akivel félnek vitába szállni, mert olyan nyomós érveket tudok felhozni hogy még azt is elhiszik ami nem igaz. Nekem nincs olyan személy akitől félnék. Max olyan van akit tisztelek annyira, hogy tudom hogy igaza van, jobb valamiben nálam, akkor általában visszaveszek egy kicsit. De természetesen vele sem félek vitázni.
3/4 anonim válasza:
Volt. Elég volt annyi h bicska mindig kéznél volt neki. A Tanárok is félték tőle mert egy agresszív pitsa volt kirúgni nem mertek mert akkor jött volna az egész család lincselni Jah és magyar lány volt nem cigány
4/4 anonim válasza:
Nem volt még ilyen, ha kell mindenkivel szembe állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!