Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha tartok az orális szextől? Fiúk, ti megértenétek?
Nemrég jöttem össze a barátommal, még nincs tervben a szex de előbb utóbb eljön az ideje. De rá kell jönnöm, hogy az, hogy orálisan kielégítsem a párom, nagyon távol áll tőlem.
Ez az érzés elmúlhat később? Vagy erőltessem meg magam érte? Ha nagyon akarom biztos menne, de annak mi értelme ha nem élvezem?
Véleményt várok a témával kapcsolatban.
(Még szűz vagyok)
A világ legjobb dolgától félsz! :)
Szerintem egy idő után erősebb lesz a vágyad mint a félelmed. Mikor már annyira szereted, hogy mindenképpen szeretnéd valahogy kimutatni, kipróbálod, és rájössz hogy nem is volt mitől félni.
31N
Van egy ötletem :
Ültesd az ágy szélére, ülj mellé, vegyél egy nagy levegőt és nyisd ki a szád
Aztán mond el neki hogy ezért és ezért odzkodsz a szerelmetek kinyilvánításának ezen formájától és legyen veled türelmes, mert nem szeretnéd elkapkodni
Ilyen egyszerű... Komolyan milyen világot élünk, hogy az emberek vadidegenektől kér tanácsot de az úgynevezett szerelmével képtelen rendesen kommunikálni egy ennyire fontos dologról... Tragikomédia...
A PÁRKAPCSOLATOK ALAPJA A "KOMMUNIKÁCIÓ"
5, de azért azóta tudod hogy mennyire nem összehasonlítható az eredetivel semmilyen szempontból.
A technika meg egy olyan dolog, hogy mindenki máshogy szereti. Még ha pasin gyakorolsz, akkor sem lesz pont úgy jó egy másik pasinak, minden pasit külön ki kell tanulni, hogy neki a legjobb legyen amit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!