Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha tartok az orális szextől? Fiúk, ti megértenétek?
Nemrég jöttem össze a barátommal, még nincs tervben a szex de előbb utóbb eljön az ideje. De rá kell jönnöm, hogy az, hogy orálisan kielégítsem a párom, nagyon távol áll tőlem.
Ez az érzés elmúlhat később? Vagy erőltessem meg magam érte? Ha nagyon akarom biztos menne, de annak mi értelme ha nem élvezem?
Véleményt várok a témával kapcsolatban.
(Még szűz vagyok)
Először is, MOND EL a partnerednek, hogy az orális szexet még nem szeretnéd (ebben Seven up-nak teljesen igaza van), ha szeret akkor meg fogja érteni.
Másodszor, tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért "tartasz" tőle? Gusztustalannak érzed, vagy félsz, hogy nem "jól" fogod csinálni? Utóbbi esetben figyelj a partnered reakcióra, hagyd hogy vezessen, élvezd azt, hogy a partnerednek örömet szerzel. Ha elsőre nem is lesz minden tökéletes, másodjára, harmadjára, x-edjére egyre jobb lesz. Egészségetekre és használhatok óvszert! :)
Szerintem nem kell ezt túl agyalni, valószínűleg csak az izgulsz, félsz tőle egy picit. Szerintem egyszer érdemes kipróbálni és akkor az alapján eldöntöd, hogyan tovább.
Mondjuk fontos lehet az is, hogy mi az oka, mit érzel ezzel kapcsolatban, mert ha valami undort vagy bármi hasonlót, akkor lehet tényleg nem kell erőltetni.
Dildó... Ne már...
Ott a barátja, gyakoroljon rajta.
Kedves kérdező! Pedig az orális szex jó dolog. Legyen megfelelő higiénia (illetve egy borotválás azért nem árt) aztán próbálgasd.
A mélytorkot felejtsd el. Szerintem kifejezetten nehéz megcsinálni és anélkül is élvezetes a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!