Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha kis péniszű férfiként megérteném, ha a feleségem néha félre menne csak azért?
Nem mondom, hogy nem zavarna egyáltalán, de tudom hogy van oka és inkább élje ki így magát minthogy pár év után megunja teljesen és elhagyjon.
1-1 szex azért még nem minden. Lehetne így élni?
Először is fogadd el önmagad, nem a méret számít, hanem az hogyan használják.
Ettől függetlenül ha nyitottá akarjátok tenni a kapcsolatotokat (akár egyik, akár mindkét fél részére), akkor tegyétek, alaposan gondoljátok át pro és kontra, beszéljétek meg a játékszabályokat. Van akiknél működik, van akiknél nem.
Szerintem ez korrekt és valszeg a feleséged is díjazni fogja.
Tudok ilyet a környezetemben.
11 centi legjobb állapotában és nem is túl vaskos. Igazából eltűnik a feleségemben egy szempillantás alatt. Beszéltünk már erről többször és sajnos nem sokat érez belőle.
Volt egyszer egy megcsalás köztünk. Ő ment félre és én erről akkor nem tudtam. Fél évre rá mondta el egyszer egy gyenge pillanatában.
Elég rosszul esett, de leginkább az hogy hazudott róla nekem ennyi időn keresztül.
Tisztában vagyok sajnos a határaimmal így azóta átbeszéltük ezt többször és azt mondtam neki, hogy legközelebb nem kell elmondania csak ha rákérdezek, de akkor mondjon igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!