Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz, ha kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha kis péniszű férfiként megérteném, ha a feleségem néha félre menne csak azért?

Figyelt kérdés

Nem mondom, hogy nem zavarna egyáltalán, de tudom hogy van oka és inkább élje ki így magát minthogy pár év után megunja teljesen és elhagyjon.

1-1 szex azért még nem minden. Lehetne így élni?

2019. szept. 2. 11:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%
Nem egyszerűbb ha hármasban vagytok és előtted, a belegyezéseddel fekszik le nagyobb farkúval? Nem a hátad mögött csal meg.
2019. szept. 2. 11:53
 2/18 A kérdező kommentje:
Így sem a hátam mögött tenné és az hogy beleegyezek nem jelenti, hogy végig is akarom nézni.
2019. szept. 2. 11:58
 3/18 anonim ***** válasza:
Mekkora az a kicsi?
2019. szept. 2. 12:01
 4/18 anonim ***** válasza:
93%

Először is fogadd el önmagad, nem a méret számít, hanem az hogyan használják.

Ettől függetlenül ha nyitottá akarjátok tenni a kapcsolatotokat (akár egyik, akár mindkét fél részére), akkor tegyétek, alaposan gondoljátok át pro és kontra, beszéljétek meg a játékszabályokat. Van akiknél működik, van akiknél nem.

2019. szept. 2. 12:11
 5/18 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ez korrekt és valszeg a feleséged is díjazni fogja.

Tudok ilyet a környezetemben.

2019. szept. 2. 12:42
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ő is azt mondja hogy kicsi? Vagy csak te gondolod? Ha kinyitod pandora szelencéjét akkor annyi nektek, mármint a kapcsolatnak. Ő forszírozza a dolgot? Mert ha nem, akkor szerintem inkább hagyjad annyiban. Amúgy mekkora?
2019. szept. 2. 12:46
 7/18 A kérdező kommentje:

11 centi legjobb állapotában és nem is túl vaskos. Igazából eltűnik a feleségemben egy szempillantás alatt. Beszéltünk már erről többször és sajnos nem sokat érez belőle.

Volt egyszer egy megcsalás köztünk. Ő ment félre és én erről akkor nem tudtam. Fél évre rá mondta el egyszer egy gyenge pillanatában.

Elég rosszul esett, de leginkább az hogy hazudott róla nekem ennyi időn keresztül.

Tisztában vagyok sajnos a határaimmal így azóta átbeszéltük ezt többször és azt mondtam neki, hogy legközelebb nem kell elmondania csak ha rákérdezek, de akkor mondjon igazat.

2019. szept. 2. 12:54
 8/18 anonim ***** válasza:
73%
Nem gáz. Ez nagyon figyelmes tőled
2019. szept. 2. 12:54
 9/18 anonim ***** válasza:
37%
Ne aggódj, gyakorin a 11cm az teljesen jó, csak a gyakorlaton te is láthatod, hogy a gyakorin hülyeséget írnak, tapasztalhatod!
2019. szept. 2. 13:10
 10/18 anonim ***** válasza:
63%
Rendes dolog tőled, de hidd el, hogy hosszútávon megmérgezné a kapcsolatotokat...
2019. szept. 2. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!