Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha kis péniszű férfiként megérteném, ha a feleségem néha félre menne csak azért?
Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy nem zavarna egyáltalán, de tudom hogy van oka és inkább élje ki így magát minthogy pár év után megunja teljesen és elhagyjon.
1-1 szex azért még nem minden. Lehetne így élni?
2019. szept. 2. 11:51
12/18 anonim válasza:
(Ne hozd fel neki, csak lepd meg vele.)
13/18 anonim válasza:
En mar reg elzavartam volna a riban.ot
14/18 anonim válasza:
Hasonló okok miatt én is hagyom feleségemnek, hogy félredugjon, nekünk ebből eddig nem volt probléma. De azért ez nagyon kapcsolatfüggő, meg le kell fektetni a szabályokat.
15/18 anonim válasza:
Vannak pénisz extenderek. Amit a farkadra húzva vastagabb és hosszabb lesz. Próbáljátok ki. Nézzetek szét és vegyetek közösen egyet olyan méretben ami a feleségednek tetszene.
16/18 anonim válasza:
Ha téged zavar, akkor én is elsősorban péniszköpenyt ajánlanék. Rengetegféle van.
17/18 anonim válasza:
Pénizsmandzsetta lenne a legjobb megoldás. Makkot szabadon hagyja, többi részét meg brutálisan is megvastagíthatod.
18/18 anonim válasza:
Számomra vállalhatatlan. Rengeteg módon ki lehet elégíteni egy nőt. 11 centis farokkal is, de számos eszköz nyujthat segítséget ilyen esetekben. Szóval semmi gáz.
Tanulj, ügyeskedj, legyen egy kis fantáziád. Ha nem megy, dobd ki a csipába és keress magadhoz valót másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!