Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem kívánja feleségem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kívánja feleségem már a szexet, hazugság, női trükk volt, hogy kedvelte?

Figyelt kérdés

Évekig nagyon jó volt az intimitás köztünk, de az elmúlt időszakban fokozatosan leszokott feleségem a szexről. Pedig igen ötletes és főként tüzes partner volt mindenben. Kifejezetten élveztem és büszke voltam rá, hogy kifogtam egy szexkedvelő nőt.

Hazugság volt és nem is élvezte, csupán eljátszotta azért, hogy feleségül vegyem? Női trükk volt? Ha pedig élvezte, akkor, miért nem akarja már?

Nem tenném fel ezt a kérdést, ha feleségem hajlandó lenne megmagyarázni nekem mindezt. :-( Mielőtt írnátok, igen, többször próbáltam megtudni tőle.

2019. júl. 5. 02:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%

Nem kezdett el mostanában (elmúlt pár hónap, fèl èv) fogamzásgátlót szedni? Vagy másikra áttèrni?

Az nagyon haza tudja vágni a libidót.

Vagy fáradtabb mostanában? Stresszesebb? Akkor is el megy az ember kedve.

2019. júl. 5. 02:50
 2/21 anonim ***** válasza:
54%
nem híztál meg esetleg és már nem kíván?
2019. júl. 5. 03:00
 3/21 anonim ***** válasza:
88%

Te ugyanazt nyújtod,amit eddig? Külsőd,higéniád,viselkedésed rendben? Mert ha nincs,kiabrándulhat.

Normálisan fel van/volt vezetve az aktus? Bókok,rmantika,masszázs,kellő idejű előjáték?

Segítesz neki eleget? Az is hazavágja az embert ha meló/háztartás/gyereknevelés stb az ő nyakába szakad.

Érezteted vele mennyire vonzónak tartod,okosnak,csábosnak stb? Hogy nilyen jól áll neki "ez meg az"? Lelkileg tudsz róla,hogy rendben lenne? Önbizalma,énképe?

Millió oka lehet,ami végett elpártolt az együttlétektől. Azt az egyet tudom javasolni,hogy éreztesd vele: nem a szex a fontos neked,hanem ő. Próbálj ne arról beszélni,hogy miért nincs szex,hanem,hogy mi baj van a kapcsolatban. Ha így sem változik,akkor kilátástalan az egész.

2019. júl. 5. 03:10
 4/21 anonim ***** válasza:
26%

Jaj, hagyjuk már a mellébeszélést. A legősibb női trükk, a pinaval megfogas. Elhiteti veled, hogy ő egy szexmanias nő, te meg elveszed feleségül. Gondolom anyagilag jó egzisztenciális helyzetben vagy/voltál.

Én is jártam, azt hittem megütöttem a főnyereményt, anno a zasszony maponta 2x rangatott be a hálószobába, el is vettem gyorsan feleségül, azóta eltelt 12 év, most meg már ilyen 31 napos menstruacioi vannak, fáj a fejemmel kombinálva.

2019. júl. 5. 06:51
 5/21 anonim ***** válasza:
88%
Nincs szeretője? Nem viselkedik -furcsán vagy gyanúsan?
2019. júl. 5. 06:53
 6/21 anonim ***** válasza:
43%
Ez van, az eskuvo oli meg leginkabb a vagyat. Ezert nem szabad SOHA meghazasodni.
2019. júl. 5. 07:11
 7/21 anonim ***** válasza:
92%

6-nak.

Nem az esküvő öli meg hanem a befásult unalmas mindennapok

2019. júl. 5. 07:31
 8/21 anonim ***** válasza:
21%

Itt azt a tanácsot szoktak adni higy keress szeretőt ha az asszony hanyagol....sokan csinálják....

N

2019. júl. 5. 07:43
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyan ez van. Nálunk is alig van szex. Meg az ágyban sem olyan mint volt. Én nagyon vágyom rá, mert szeretem úgyan úgy mint 15 évvel ezelőtt. Én nem híztam el, udvarolok folyamatosan, ápolt férfi vagyok. Megunhatott vajon? Próbáltam kipuhatolni hogy mi lehet a baj, de én ezt férfi ésszel nem értem. Ha szeretek valakit, akkor azt kívànom szexuálisan. Sokat beszélgetünk amúgy, de mindig azt mondja minden ok.
2019. júl. 5. 07:52
 10/21 anonim ***** válasza:
46%
9: majd mindjárt megkapod, hogy te vagy hibás, mert... elhiztal, nem udvarolsz, nem segítesz a házimunkában....bármi.
2019. júl. 5. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!