Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kívánja feleségem már a szexet, hazugság, női trükk volt, hogy kedvelte?
Figyelt kérdés
Évekig nagyon jó volt az intimitás köztünk, de az elmúlt időszakban fokozatosan leszokott feleségem a szexről. Pedig igen ötletes és főként tüzes partner volt mindenben. Kifejezetten élveztem és büszke voltam rá, hogy kifogtam egy szexkedvelő nőt.
Hazugság volt és nem is élvezte, csupán eljátszotta azért, hogy feleségül vegyem? Női trükk volt? Ha pedig élvezte, akkor, miért nem akarja már?
Nem tenném fel ezt a kérdést, ha feleségem hajlandó lenne megmagyarázni nekem mindezt. :-( Mielőtt írnátok, igen, többször próbáltam megtudni tőle.
2019. júl. 5. 02:17
21/21 anonim 

válasza:

Nőként és 15 éves házasként írom,hogy szomorú,hogy a férfiak csak a taktikázást látják részünkről. Adok magamra, igyekszem vonzónak mutatkozni, érzem is hatását,de bizony be kell valljam, sokszor hiába van meg viszont ugyanez,annak ellenére,hogy megállapítom magamban mennyire tetszik a férjem,nap végére,munka,gyerekek,háztartás,ta nulás után szinte semmi libidó...nem lehet sokszor ez is gond? Pedig ég még a tűz magamban,ebben biztos vagyok...Szóval a logisztikázás nem biztos,hogy mindig igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!