Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem kívánja feleségem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kívánja feleségem már a szexet, hazugság, női trükk volt, hogy kedvelte?

Figyelt kérdés

Évekig nagyon jó volt az intimitás köztünk, de az elmúlt időszakban fokozatosan leszokott feleségem a szexről. Pedig igen ötletes és főként tüzes partner volt mindenben. Kifejezetten élveztem és büszke voltam rá, hogy kifogtam egy szexkedvelő nőt.

Hazugság volt és nem is élvezte, csupán eljátszotta azért, hogy feleségül vegyem? Női trükk volt? Ha pedig élvezte, akkor, miért nem akarja már?

Nem tenném fel ezt a kérdést, ha feleségem hajlandó lenne megmagyarázni nekem mindezt. :-( Mielőtt írnátok, igen, többször próbáltam megtudni tőle.

2019. júl. 5. 02:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
7: ezzel vitatkoznék, van barátom, akik 15 éve élnek együtt házasság nélkül es tökéletesen működik náluk a szex.
2019. júl. 5. 08:39
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövérebb, mint voltam, adok magamra. Nekem is az a problémám, mai napig szeretem a feleségemet és nem értem, mi lehet a gond. Nem mondja el! Még azt is mondtam neki, ha el akar válni akkor váljunk el, de mondjon végre valamit. Ő is csak azt válaszolja, nem tudja, nincs semmi baj velünk, nem akar elhagyni. (állítólag nincs szeretője sem)
2019. júl. 5. 11:02
 13/21 anonim ***** válasza:
55%

Régi trükk a nőknél! Párkeresésnél beleadnak apait-anyait, majd mikor elérik a céljukat, házasság, együttélés, akkor viszlát szex. :-(

Mint számomra utólag kiderült, nejem ismerkedésünk előtt depressziós volt az exe miatt. Kövér volt, lusta, igénytelen, tipikus harmincas vénlány, aki anyjával él. Barátnői unszolására és némi belső indíttatásra erőt vett magán. Sportolni kezdett (előtte éltében nem sportolt), lefogyott, elkezdett öltözködni, lecserélte a divatjamúlt szemüvegét kontaktlencsére, fodrászhoz, kozmetikushoz járt. Megteremtett magából egy új nőt. Mikor evvel elkészült belevágott az ismerkedésbe. (jött a pasivadászat) Én akadtam rá a horgára. Jól érezte magát a bőrében, így pörgős, szexkedvelő nőnek ismertem meg. Két évig jól el voltunk, majd jött a gyerek. Elvettem feleségül, majd megszületett a gyerek. Ekkor kezdőztek a bajok! Elhízott, igénytelen lett, nem adott magára. Felvette az eredeti, régi énjét! Természetesen evvel párhuzamosan a szexről is leszokott, ill. leszoktatott engem.

Mindebből azóta sem tudott kilábalni. Eleinte még próbáltam segíteni, támogatni, de hiába.

Benny Hill evvel minden lényeget megmutat: (ősi női trükk)

[link]

2019. júl. 5. 11:29
 14/21 anonim ***** válasza:
71%

Kissé kiábrándító, hogy egyesek milyen rossz véleménnyel vannak a nőkről 😒

Egyébként meg millió oka lehet, sokszor tudat alatt stresszel az ember valamin, ami a libidó teljesen elvágja. Beszélgess vele, kérdezd meg újra, de ne légy erőszakos. Kezdeményezz, udvarolj egy kicsit. Idővel a nők is változnak. Mikor a férjemmel összejöttünk minden nap volt hancurozás. Eltelt 10 év. Heti 1-2 van, de az mélyebb, tartalmasabb mint régen.

2019. júl. 5. 12:11
 15/21 anonim ***** válasza:
39%
14: én ezt nem rossz véleménynek mondanám, hanem keserű megtapasztalasnak.
2019. júl. 5. 12:15
 16/21 anonim ***** válasza:
67%
Nekem akkor ment el a kedvem, amikor elkezdett nem fürödni. Ezt meg is mondtam neki, de akkor se fürdött inkább nem szexelt. Azóta már nem vagyunk együtt.
2019. júl. 6. 06:51
 17/21 anonim ***** válasza:
67%

Hát ahogy olvaslak benneteket, tényleg ez a nagy általánosság.

Na ezért nem nősültem meg soha (54vok). Addig voltam egy kapcsolatban, amig megvolt a vonzódás szexxel is. Soha nem csináltam gyereket és nem hagytam magam behúzni a csőbe. Másképp fogalmazva, nem az volt e legfontosabb szempont az életünkben. Spontaneitás-életélvezet, közepes jólét, stresszmentes nyugalom.

Ennyi.

Volt is igy 4x mondjuk átlag 6 éves kapcsolatom, de egy centit sem bántam meg belőle.

Szóval 20-onévesen de még 30-al is ásó-kapa-nagyharang felejtős.

Nem kell félni, 40-50 között is rengeteg 20-on 30 éves lány van, aki csak ránk vár, ezt higgyétek el.

Mert minden NŐ egy pasiban, az életére keresi a megoldást.

2019. júl. 6. 07:12
 18/21 anonim ***** válasza:
44%

Az a baj, hogy 20-30 évesen beszopjuk a legősibb női trükköt. Tényleg azt hisszük, hogy megtaláltuk a világ leg szexéhesebb nőjét, aki csak a mi farkunkat akarja 24 órában, és ennek örömére gyorsan el is vesszük feleségül.

Aztán szép lassan kiderül, hogy a történet nem egészen így néz ki, és lassan minden fontosabb lesz neki, mint a szex és egyszer csak eltűnik a régebben napi 3x spermát nyelő, az ágyon pucsítva a ssggét rázó csaj.

2019. júl. 6. 07:28
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, párodnak nem magas véletlenül a vérnyomása? Hány évesek vagytok? Én 20-30 éves korom között nagyon aktív voltam szexuálisan aztan el kellett kezdenem vérnyomáscsökkentőt szednem és mint ha elvagták volna az egészet. Azóta max hullámokban van nemi vágyam. Amennyiben fél évig nem lenne semmi az sem zavarna.

Viszont, hogy nem hiányzik így nem is bánt. Párodnak nincs ilyen problémája esetleg? En mokdjuk pasi vagyok, de nálam egyértemüen a gyógyszer végezte ki a vágyat.

35F

2019. júl. 6. 09:23
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A korrekt válasz érdekében tudnom kellene; mióta vagytok együtt?
2019. júl. 7. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!