Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, akik szeretik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik szeretik a kövér nőket! Miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet volt már ilyen kérdés, én nem találtam, de kíváncsi vagyok.

Vannak férfiak, akik azt vallják, hogy bejönnek nekik a kövér nők. Direkt nem teltet írok, mert ez nem az a kategória... Itt a 80 kg feletti nőkről beszélek. Az érdekelne, hogy mi tetszik nektek ezeken a nőkön? Mert egy vékony nőnél látom, hogy a feszesség, a lapos has, a karcsú vonalak szépek, a kis mell pedig peckes stb. Ezzel szemben a kövér nőknek javarészt lóg a melle, narancsbőre van, striái ugye a lelógó hasról nem is beszélve. Szóval nem tudom elképzelni, hogy mik tetszenek ezeken a nőkön ezeknek a férfiaknak?

2020. okt. 4. 21:00
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
Igazad van, ott van
2020. okt. 5. 10:19
 52/59 anonim ***** válasza:
87%

Nekem a tényleg hatalmas méretű nők tetszenek,150-200 kg között. Imádom a puha,hájas testüket. Csodálatos hozzájuk bújni,belesüllyedni a testükbe. Aki még nem volt kövér nővel,el sem tudja képzelni,milyen izgatóak.

A sovány,csontos nőkben nem találok semmi izgalmasat.

2020. okt. 5. 10:36
 53/59 anonim ***** válasza:
85%

Istenem, annyira túl van lihegve már ez az egész, ahogy követeled a válaszokat, mert hogy a vékony lányokról bezzeg tudnak beszélni, hogy szép a lapos has, stb..

Basszus, nem egyértelmű, hogy a telten épp az ellenkezője tetszik? Az, hogy nem a csontjait kell ölelgetni valakinek, hanem jól esik hozzábújni, megérinteni, nőies, nagy mellek, formás combok, fenék, stb.

Sokkal nőiesebb, mint egy vékony lány, akinek sem feneke, sem melle és egyebek.

Ritka az olyan vékony nő, akinek nőies vékonysága ellenére. A formásságon még lehet mozgással segíteni, de a melleken nem. + hajlamosak a lányok átesni a ló túloldalára és már izmosabbak, szálkásabbak, mint egy férfi.

Úgyhogy, ha a választani kell, inkább egy plusz kilókkal rendelkező igazi NŐ.

2020. okt. 5. 11:23
 54/59 A kérdező kommentje:

Utolsó : nem számomra egyáltalán nem egyértelmű, hogy az ellenkezőjét szeretik ezekben a nőkben, mint a vékony lányokban, mert szerintem a vékony lányok közt rengeteg nagy mellű, nagy fenekű nő van a kövér nők "hátrányai" nélkül. Pl. elég sok vékony nőnek van C-s, D-s melle, viszont sok kövér nőnek nem E-s a kosara, tehát szerintem ez pl. nem egy olyan dolog, ami nincs meg a soványabb nőkben.

Mindenesetre köszönöm a választ

2020. okt. 5. 11:34
 55/59 anonim ***** válasza:
59%
Ne itt akarjál már önbizalmat szerezni... Inkabb kezd el magad szeretni! :)
2020. okt. 7. 22:38
 56/59 A kérdező kommentje:
Nem szeretném az önbizalmam növelni, köszönöm, de az van, anélkül is, hogy itt mindenféle idegen válaszolgatna nekem :) De persze elképzelhetetlen, hogy valaki csak kíváncsi, és nincs semmi baja önmagával.
2020. okt. 7. 22:46
 57/59 anonim ***** válasza:
100%
Mert imádom fogdosni, nyalogatni, simogatni és puszilgatni a hatalmas puha testrészeket. Főleg a nagy puha lógó melleket 😍 23/F Nagyon szívesen ismerkednék ilyen lánnyal komoly párkapcsolat céljából!!!
2020. dec. 13. 17:45
 58/59 anonim ***** válasza:
Micsoda!!!! Az én barátnőm 81 kg. Van rajta felesleg, de feszes, mert sportol. Nem egy csontos feneket markoló szex közben. Isteni vele a szex, mellette nem egy önző, önimádó hülye picsa, hanem vérbeli nő! ;) A korábbi vékony barátnőm meg sem közelíti.
2021. febr. 22. 22:01
 59/59 anonim ***** válasza:
Szerintem Kislány Te nagyon álomvilágban élsz. Kicsit túl becsülöd magad. 😀😀😀😀😀😀😀
2021. febr. 22. 22:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!