Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik szeretik a kövér nőket! Miért?
Sziasztok!
Lehet volt már ilyen kérdés, én nem találtam, de kíváncsi vagyok.
Vannak férfiak, akik azt vallják, hogy bejönnek nekik a kövér nők. Direkt nem teltet írok, mert ez nem az a kategória... Itt a 80 kg feletti nőkről beszélek. Az érdekelne, hogy mi tetszik nektek ezeken a nőkön? Mert egy vékony nőnél látom, hogy a feszesség, a lapos has, a karcsú vonalak szépek, a kis mell pedig peckes stb. Ezzel szemben a kövér nőknek javarészt lóg a melle, narancsbőre van, striái ugye a lelógó hasról nem is beszélve. Szóval nem tudom elképzelni, hogy mik tetszenek ezeken a nőkön ezeknek a férfiaknak?
Hetes: Ez jogos, de ott a vékony alkat már ad egy alapot, így náluk ezek a dolgok sem számítanak annyira (gondolom én).
Kilences (azt hiszem) : Szerintem nem nehéz kitalálni, de nem, nem önigazolásért jöttem, csak érdekel a komoly válasz. Igaz, eddig nem kaptam még ilyet, de azért türelmesen várok.
13: hát a seggebn igazad lehet, de szexuálisan elég ennyi, hogy ne jusson eszedbe pl. a lógó has láttán, hogy vékonyabban jobb lenne?
A párkaocsolati részben meg nem tudok mit mondani, mert ez kb olyan általánosítás, minthogy a kövér nők kedvesebbek, jobbak az ágyban, nagyobb intim méret kell hozzá stb. Egyik sem bizonyítható és inkább függ a habitustól, mint a testalkattól
13 vagyok.
Nem a hasát nézem hanem a seggét:)
Lehet álltalánosítás, de hihetőbb egy kövérebb nőnek a domináns szerep mint egy vékonynak akit elfúj az első szellő. Azért pl ha csak játékból egy kis bírkózás alakul ki, egy sovány csaj könnyen összetörne.
Hát nemtom’...
Én 80 kiló fölött vagyok, de 14 éve nem nyúlt hozzám férfi.
Ha létezik is olyan, aki szereti ezt a formát, biztosan elbújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!