Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, akik szeretik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik szeretik a kövér nőket! Miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet volt már ilyen kérdés, én nem találtam, de kíváncsi vagyok.

Vannak férfiak, akik azt vallják, hogy bejönnek nekik a kövér nők. Direkt nem teltet írok, mert ez nem az a kategória... Itt a 80 kg feletti nőkről beszélek. Az érdekelne, hogy mi tetszik nektek ezeken a nőkön? Mert egy vékony nőnél látom, hogy a feszesség, a lapos has, a karcsú vonalak szépek, a kis mell pedig peckes stb. Ezzel szemben a kövér nőknek javarészt lóg a melle, narancsbőre van, striái ugye a lelógó hasról nem is beszélve. Szóval nem tudom elképzelni, hogy mik tetszenek ezeken a nőkön ezeknek a férfiaknak?

2020. okt. 4. 21:00
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
82%
Én nő vagyok és a nagydarab pocakos, ronda pasikra indulok. Nem tudom megmagyarázni miért. Ez ilyen ösztönös dolog. Míg egy vékony férfi kb. undort vált ki belőlem.
2020. okt. 4. 21:14
 12/59 A kérdező kommentje:

Hetes: Ez jogos, de ott a vékony alkat már ad egy alapot, így náluk ezek a dolgok sem számítanak annyira (gondolom én).

Kilences (azt hiszem) : Szerintem nem nehéz kitalálni, de nem, nem önigazolásért jöttem, csak érdekel a komoly válasz. Igaz, eddig nem kaptam még ilyet, de azért türelmesen várok.

2020. okt. 4. 21:15
 13/59 anonim ***** válasza:
74%
A molett csajok álltalában, nagyobb seggűek, és fizikailag is erősebbek, dominánsabbak párkapcsolati téren.
2020. okt. 4. 21:15
 14/59 anonim ***** válasza:
86%
Egyébként egy vékony nő is lehet csúnya, a kövér azért meg nem mindegy, hogy hogy kövér, ha egyenletesen, formásan, akkor az számomra is vonzó. Szeretem ha van mit fogni rajta 😊
2020. okt. 4. 21:17
 15/59 A kérdező kommentje:

13: hát a seggebn igazad lehet, de szexuálisan elég ennyi, hogy ne jusson eszedbe pl. a lógó has láttán, hogy vékonyabban jobb lenne?

A párkaocsolati részben meg nem tudok mit mondani, mert ez kb olyan általánosítás, minthogy a kövér nők kedvesebbek, jobbak az ágyban, nagyobb intim méret kell hozzá stb. Egyik sem bizonyítható és inkább függ a habitustól, mint a testalkattól

2020. okt. 4. 21:19
 16/59 anonim ***** válasza:
89%

13 vagyok.

Nem a hasát nézem hanem a seggét:)

Lehet álltalánosítás, de hihetőbb egy kövérebb nőnek a domináns szerep mint egy vékonynak akit elfúj az első szellő. Azért pl ha csak játékból egy kis bírkózás alakul ki, egy sovány csaj könnyen összetörne.

2020. okt. 4. 21:25
 17/59 anonim ***** válasza:
75%

Hát nemtom’...

Én 80 kiló fölött vagyok, de 14 éve nem nyúlt hozzám férfi.

Ha létezik is olyan, aki szereti ezt a formát, biztosan elbújt.

2020. okt. 4. 21:25
 18/59 A kérdező kommentje:
16: Hát értem, persze ez attól is függ, hogy ki keres domimáns felet a kapcsolatban...
2020. okt. 4. 21:27
 19/59 A kérdező kommentje:
14: Kövezz meg, de én még nem láttam formás kövér csajt.
2020. okt. 4. 21:31
 20/59 anonim ***** válasza:
84%
#19 pedig léteznek 😊
2020. okt. 4. 21:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!