Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik szeretik a kövér nőket! Miért?
Sziasztok!
Lehet volt már ilyen kérdés, én nem találtam, de kíváncsi vagyok.
Vannak férfiak, akik azt vallják, hogy bejönnek nekik a kövér nők. Direkt nem teltet írok, mert ez nem az a kategória... Itt a 80 kg feletti nőkről beszélek. Az érdekelne, hogy mi tetszik nektek ezeken a nőkön? Mert egy vékony nőnél látom, hogy a feszesség, a lapos has, a karcsú vonalak szépek, a kis mell pedig peckes stb. Ezzel szemben a kövér nőknek javarészt lóg a melle, narancsbőre van, striái ugye a lelógó hasról nem is beszélve. Szóval nem tudom elképzelni, hogy mik tetszenek ezeken a nőkön ezeknek a férfiaknak?
29
Nem feltétlenűl szexre gondolok a domináns dolgokban, hanem a hétköznapokra is, meg pl úgy általában a saját környezetünkben.
Pont ezek amiket negatívumként soroltál fel.
Telt alkat, nagyobb cicik és a lógó de még a striák sem zavarnak. Egyébként ha jól eloszlik egy nőn a felesleg akkor nagyon szép moletten is. Emellett nagyon jó őket átkarolni, simizni, tapizni, fogdosni. És teljesen más élményt nyújt mint egy karcsú nő. A hurkáikat nagyon jó tapizni. De vegyétek figyelembe, hogy én kifejezetten a 90 vagy akár 100+os nőket imádom.
Nem utolsó sorban kiemelem, hogy fontos az hogy életvidám és mosolygósak legyenek. Mert sokkal vonzóbb egy nő úgy legyen az vékony vagy molett! És nyilvánvalóan fontos az általános megjelenés, frizura, ápoltság tehát az alapvető feltételek.
De ezt csak a külső szempontjából írom mivel a kérdésben ez van kihangsúlyozva.
31: Ezért írtam, hogy a tényleg kövér nőkről beszélek. Azért akikről te beszélsz szerintem nem a 80 kg-s kategória, az olyan 65-75 körül lehet, ahol szerintem még megvan egy nő alakja.
Pláne ha azt nézzük, hogy mi az egészséges.
Azt egy férfi sem választhatja meg, hogy mi váltja ki belőle a szexuális izgalmat. Van, akiből a hájas hurkák vagy a hatalmas combok váltják ki, és bizony egy karcsú nő olyan számára, mint egy darab fa, képtelen lenne rá felizgulni. Van, aki a harisnyás lábakra izgul, van, akit a magassarkú cipők indítanak be, van, akit a keskeny derekak és széles csípők, van, aki meg homoszexuális. És ott se mindenki a kockás hasra izgul. Ez van.
A valódi miértekkel persze még adós a tudomány, de azt jobb ha elfogadod, hogy az illető nem fog tudni rajta változtatni, akkor se, ha "tudatosan" tudja, hogy a nagy hájas, hurkás has ronda. Attól ő még kényszeredetten fel fog izgulni a látványtól.
Mert mindenkinek más az ízlése, azért.
Tudod, ez olyan, hogy ha te szereted a krumplifőzeléket, de a tökfőzeléket nem, akkor én hiába magyarázkodok, hogy de hát a tökfőzelék mennyire jó, akkor sem fogod szeretni. Ugyanez fordítva.
Nem értem, ezen mit nem lehet felfogni? Nem kell ehhez olyan hú, de magas IQ.
Oké, úgy látom, nem egyértelmű a kérdés. Nem az érdekel, hlgy miért épp a kövér nők tetszenek egyes embereknek. Jogos, hogy rosszul fogalmaztam: MI tetszik rajtuk? A vékony nőn jól megfogalmazhatóan tetszhet egy férfinak a lapos has, kis mell, feszes bőr, kis fenék, karcsú derék. Egy kövér nőn mi tetszik ezeknek a férfiaknak?
Az ízléssel tisztában vagyok. Nem is kérdőjelezem meg, hogy kinek miért ez vagy az jön be. De szerintem ezt, ha nem is pontosan, de nagyjából körbe lehet írni, ahogy én is tettem ezt fentebb is a vékony lányok esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!