Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, akik szeretik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik szeretik a kövér nőket! Miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet volt már ilyen kérdés, én nem találtam, de kíváncsi vagyok.

Vannak férfiak, akik azt vallják, hogy bejönnek nekik a kövér nők. Direkt nem teltet írok, mert ez nem az a kategória... Itt a 80 kg feletti nőkről beszélek. Az érdekelne, hogy mi tetszik nektek ezeken a nőkön? Mert egy vékony nőnél látom, hogy a feszesség, a lapos has, a karcsú vonalak szépek, a kis mell pedig peckes stb. Ezzel szemben a kövér nőknek javarészt lóg a melle, narancsbőre van, striái ugye a lelógó hasról nem is beszélve. Szóval nem tudom elképzelni, hogy mik tetszenek ezeken a nőkön ezeknek a férfiaknak?

2020. okt. 4. 21:00
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
89%

13vagyok

Nekem nagyon bejönnek a domináns vad csajok. Szereetem ha egy nő meg tudja védeni magát.

2020. okt. 4. 21:32
 22/59 anonim ***** válasza:
87%
12-es. Nem, nem mondtam, hogy önigazolásért jöttél. Csak feltettem egy kérdést a kérdéseddel kapcsolatban. De nem vagy köteles válaszolni rá, akkor azt mondd, hogy nem akarsz válaszolni
2020. okt. 4. 21:38
 23/59 A kérdező kommentje:
22: mondtam, hogy elég egyértelmű a testalkatom, gondoltam, ez elegendő válasz, de akkor leírom: kövér vagyok.
2020. okt. 4. 21:40
 24/59 anonim ***** válasza:
81%
Nekem jobban tetszenek. Szebbek számomra, imádom a vastagabb combot,a nagyobb popsit. Nem zavar a narancs bőr,es a lógó mell.
2020. okt. 4. 21:43
 25/59 anonim ***** válasza:
100%
23. Bocsánatot kérek, akkor rosszul értettem.
2020. okt. 4. 21:46
 26/59 A kérdező kommentje:
24: köszönöm a választ!
2020. okt. 4. 21:47
 27/59 anonim ***** válasza:
79%
Az tetszik, hogy tudhatnak velem valami olyat csinálni, amit mások nem vagy csak nehezebben.
2020. okt. 4. 21:47
 28/59 A kérdező kommentje:
25: semmi gond, én vágtam magam egyből védekező pozícióba! Ezért elnézést kérek.
2020. okt. 4. 21:48
 29/59 anonim ***** válasza:
91%

A szépség relatív mindenkinek más az ideálja. Van egy elég túlsúlyos barátnőm akivel az exe lényegében csak a súlya miatt volt együtt, állandóan azt fogdosta, neki ez jött be. Mikor a lány fogyni kezdett a srác már nem is közeledett hozzá annyira szexuálisan min azelőtt (szakítotattak is, de nem emiatt).

Pont ahogyan te nem tudod megérteni azt, hogy miért szeretik egyesek a kövérebb nőket, úgy nem tudják egyesek megérteni, hogy miért szeretik mások a vékony nőket🤷‍♀️

Mindenki számára más az ideál ezt el kell fogadni.

Én 80körüli vagyok, mikor tindereztem rengeteg pasi érdeklődött utánam, mert szerintük formás vagyok. Volt aki direkt olyan lányokat kerestek akiken van némi fölösleg. Egyszerűen csak szebbnek és szexibbnek látják az ilyen lányokat. Nincs értelme miket belemagyarázni. Pl.sokan említettétek ezt a domináns dolgot...hát ha szexuálisan értitek akkor nem mindig igaz, én sose tudnék az lenni, én azt szeretem ha a partner a domináns😅

Szóval mindenkinek más az ideál. Ez olyan mint, hogy én imádom a szakállas pasikat ,de minimum borosta. Arcszőrzet nélküli férfival nem is bírnék összejönni, de amikor a fent említett barátnőmmel megyünk valamerre és mondom neki, hogy ott egy helyes férfi, ő mindig csak annyit mond, hogy "azzal a szakállal úgy néz ki mint egy csöves"😂

Tehát jah...nem vagyunk egyformák😁

21/L

2020. okt. 4. 22:21
 30/59 anonim ***** válasza:
77%

29-es vagyok, bocsi elírtam

*állandóan a hasát fogdosta

2020. okt. 4. 22:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!