Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik szeretik a kövér nőket! Miért?
Sziasztok!
Lehet volt már ilyen kérdés, én nem találtam, de kíváncsi vagyok.
Vannak férfiak, akik azt vallják, hogy bejönnek nekik a kövér nők. Direkt nem teltet írok, mert ez nem az a kategória... Itt a 80 kg feletti nőkről beszélek. Az érdekelne, hogy mi tetszik nektek ezeken a nőkön? Mert egy vékony nőnél látom, hogy a feszesség, a lapos has, a karcsú vonalak szépek, a kis mell pedig peckes stb. Ezzel szemben a kövér nőknek javarészt lóg a melle, narancsbőre van, striái ugye a lelógó hasról nem is beszélve. Szóval nem tudom elképzelni, hogy mik tetszenek ezeken a nőkön ezeknek a férfiaknak?
Már elnézést kérek, de én 80 kg felett vagyok, mégsem vagyok kövér.
Nem mindegy, hogy valaki 150-160 centisen 80kg, vagy 170 és afelett.
Amit még külön kikérek magamnak: nem vagyok sem striás, nem lógnak bokáig a melleim, mivel nem zsírcsöcsöm van, hanem természetesen nagy.
Nem vagyok narancsbőrös sem, mivel gyerekkorom óta mindig is sportoltam.
Igen, van rajtam felesleg, de izom is, arányos vagyok és feszes is.
Sőt, a strandon nézelődve sokszor rájövök, hogy sok lány hiába vékony, sokkal narancsbőrösebbek, mint én, mondjuk nálam nem nehezebb, mivel mint mondtam, én igenis feszes vagyok mindenhol.
Ez most nem egy vékony lányok elleni harc, meg nem is meggyőzés, mert mindenkinek más tetszik és más az ideálja.
De azt azért kikérem magamnak, hogy 80kg körül már valakit kövérnek és szétfolyósnak nevezünk.
Eddig bárkinek elmondtam hány kg vagyok, senki nem hitte el, mert nem látszik rajtam.
Mondjuk az is igaz, hogy a súlyomhoz valszeg hozzájárul az is, hogy elég izmos a combom, meg a karom is, mivel funkcionális edzésre járok, sokat biciklizek, túrázok, stb.
Szóval lehet, hogy egy kisebb darab pasit simán lecsapnék vagy falhoz vágnék. :D
Ettől függetlenül nem kapok olyan visszajelzéseket, hogy lennék kívánatos, sőt...
Kedves kérdező!
Értjük, hogy nem ilyen válaszokat vártál, de általánosítottál.
Az igazság akkor is az, hogy nem a súlytól függ az, hogy valaki mennyire feszes, vagy csinos.
Egyébként meg téged miért érdekel, kinek-mi tetszik?
Engem speciel annyi érdekel, hogy a páromnak én legyek a best, illetve ,hogy szeressem önmagam.
Innentől kezdve mit izgat engem, hogy ki - kinek tetszik vagy nem tetszik?
Kedves utolsó!
Leírtam: én szeretem, ha egy másik véleményt, ízlést megismerhetek és kíváncsi vagyok, hogy szavakba tudják-e önteni mások azt, hogy ki is tetszik nekik egy kövér nőn.
Egyébként nem véletlenül használtam a kövér szót. Aki nem érzi annak magát, az ne válaszoljon, már csak azért se, mert nem kérdeztem :)
Az általánosítást azért van, mert ÁLTALÁBAN ilyenek a kövér nők. Nem mind, de EGY NAGY RÉSZÜK. Nem értem, miért kell szájbarágni valamit. Aki meg akarta érteni a kérdést, annak ment. Sokaknak egyáltalán nem, de egyből jöttek, hkgy védjék magukat, hogy de a kövér nők ilyenek meg olyanok is lehetnek. Oké, elfogadva, bár szerintem, aki csinos, az nem lehet annyira kövér, de ha mások így látják, rendben.
De mostantól nem vagyok kíváncsi nők véleményére, mert eredetileg nem a ti kis magyarázkodásodotok érdekelt, de még csak az sem, hogy felhívjátok a figyelmem az egyértelmű általánosításomra (ki az a hülye, aki enm tudja, hogy semmiről sem lehet általános érvényben nyilatkozni anélkül, hogy ne lenne ellenpélda?), úgyhogy kösz a fáradozást a kövér nők hitelének megőrzése végett, de itt ezt a diskurzust befejezem.
20 vagyok nekem is jobban bejönnek, nemlehet elmagyarázni miért. Ő nekem nagyon vonzó
45 vagyok
Igy már más hogy mi tetszik rajtuk, a kérdésben az van hogy miért.
Nekem a nagy mell, nagy fenék a vastag comb na meg a nagy has ahogy az oldalán fekszik az ágyon😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!