Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg annyira elterjedt, hogy egy “támogatóval” vagytok, hogy könnyebb legyen az élet? Esetleg ebben gondolkodtok?
Szerintem jó is tud lenni.
Nekem volt egy egyetemista lánnyal támogatói kapcsolatom Puncsról.
Igazából csak 7évvel voltam idősebb, viszont míg én kinézetre max 10/6 vagyok, addig ő 10/10 volt. Hosszú szőke haj, kisportolt, vékony testalkat, formás cici, popsi. Neki kellett a pénz, én pedig ki akartam próbálni milyen lehet egy olyan lánnyal együtt lenni, akinél alapból esélyem sincs.
Általában úgy nézett ki a dolog, hogy elvittem ebédelni/vacsorázni, onnan hazavittem, csókolóztunk, kinyaltam(imádtam milyen érzékeny volt a csiklója, 2percenként el tudott élvezni amikor ott nyaltam), aztán szexeltünk. Első alkalomtól a puncijába élveztem, mert tabit szedett.
Utána összebújás, kis filmezés, majd második menet. Néha volt harmadik menet is. Szeretett szopni és istenien is csinálta. A végén hazavittem kocsival kifizettem a 80ezret. Ezt heti 1-2x csináltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!