Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg annyira elterjedt, hogy egy “támogatóval” vagytok, hogy könnyebb legyen az élet? Esetleg ebben gondolkodtok?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok itt, hogy egy ótvar öregemberrel kell pénzért szexelni, hanem a kötetlen együttlétre egy jómodú pasival.2020. febr. 11. 09:02
1/51 anonim válasza:
Nem mondom hogy nem létezik ilyen, de hogy nem elterjedt, arra mérget vehetsz.
2/51 anonim válasza:
Nem tudom, hogy elterjedte-e, nekem volt sugardaddym
3/51 anonim válasza:
Ha nem lenne elterjedt, akkor nem tudna üzemelni egy puncs, ahol bőven több mint tízezer hercegnő keresi a szponzorát.
4/51 anonim válasza:
#2-es!
Elmeséled, milyen volt?
Miben támogatott, mit "adtál neki", miért lett vége, megérte-e neked (nem anyagilag, hanem lelkileg, összességében)
5/51 anonim válasza:
Egy bizonyos réteg körében elterjedt, viszont normális nő vágyból szexel, nem anyagi javakért.
6/51 anonim válasza:
Akkor súgok, kb 5%-nyi nő maradt aki nem így gondolkozik.
7/51 anonim válasza:
sok k_rva van, de erről lehetetlen statisztikát csinálni, hogy átlagosan hány százaléka ilyen, és melyik, amelyik csak alkalmi, és aki rendszeresen él ilyenekkel
8/51 anonim válasza:
Aki erkölcsös, aki ad magára, az nem gondolkodik ilyenben, sőt, megveti.
9/51 anonim válasza:
Amíg kereslet lesz ilyen nők iránt, addig kínálat is lesz.
10/51 anonim válasza:
Nekem idosebb a szeretom joval. 21-39 voltunk, amikor kezdodott. De olyan hulye voltam, hogy nem kertem tamogatast, pedig jol jott volna es o meg is tehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!