Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőgyógyászati műtét utáni nemi élet?
Figyelt kérdés
1,5 hete volt loop konizációs műtétem,az orvosom semmit nem mondott,hogy meddig nem szexelhetek. Az interneten 3-4 hetet olvastam. Én azonban már a falat kaparom kb. annyira hiányzik,egész nap csak a szexen jár az eszem. Mit tudok csinálni? Nyalást sem lehet 3-4 hétig? Bármilyen ötletet meghallgatok a problémámra!2020. febr. 9. 11:26
1/8 anonim válasza:
Én nem kockáztatnék a helyedben! Hívd fel az orvost kérdezd meg tőle.
3/8 anonim válasza:
En mar 5 eve nem dugtam...Es nem kaparom a falat! 32/f
4/8 anonim válasza:
Várj 1 hónapig. Ez van, szívás, de fontosabb a gyógyulás! Utána is óvatosan, ésszel.
5/8 anonim válasza:
Az aktust mindenképp kerüld 3-4 hétig, de maszturbálás, nyalás, kézi kényeztetés (nem benyúlkálva, csak a csiklót) szerintem simán lehet. Nekem 1 éve miómaműtétem volt (laparoszkópos), 6 hétig szexelni nem mertem volna, de orgazmust máshogy is össze lehet hozni.
6/8 anonim válasza:
én fél éve nem de mostmár jó lenne :D
7/8 anonim válasza:
1,5 hete, hogy nem dugtal, máris nyavalyogsz, én 6,5 éve nem dugtam, mégsem rinyalok, pedig imadok bhaszni.
8/8 anonim válasza:
Nagyon hanyag leszaro magatartas volt az orvostol nem mondani.
Ne a szexet keruld! A behatolasos kozosulest. Ha mar nem nagyon friss, az orgazmusa osszerandulasa nem okoz problemat.A mehszajadnak kell tisztanak lennie.
Nekem is volt. Majd lesz fekete pernye, koromszeru darabkak tavozasa, mikor gyogyul. Hiszen az elektromos hurokkal egettek.
Furdeni se csak zuhanyozni. De csiklo izgatasa, minden, ami a huvelyeden kivul van, mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!