Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, tényleg annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg annyira elterjedt, hogy egy “támogatóval” vagytok, hogy könnyebb legyen az élet? Esetleg ebben gondolkodtok?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok itt, hogy egy ótvar öregemberrel kell pénzért szexelni, hanem a kötetlen együttlétre egy jómodú pasival.

2020. febr. 11. 09:02
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem mikor talalkozik egymassal az, hogy szegeny elmaradott orszag, es hozza a celebkultusz majmolasa, akkor nagy esely van ra, es ez Magyarorszag most.
2020. febr. 23. 20:09
 12/51 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem annyira nem elterjedt, én sokáig kerestem támogatható lányt. Ebből élő hölgy több is akadt, de én "civil" kerestem, aki tanul vagy dolgozik valahol és csak kiegészítést szeretne, pl. lakbérhez. Marhaságnak tartom az ezzel próbálkozó nők minősítését, ugyanolyan emberek, mint bárki más. Megismerkedtem ápolónővel, diáklánnyal és felszolgálóval is, és bár azóta nem vagyunk már támogatói (sem testi) kapcsolatban, mégis mindegyikükkel normális módon váltunk el és a mai napig jó a viszonyunk.
2020. máj. 10. 15:09
 13/51 Kancácska ***** válasza:
89%
Nekem is van támogatóm. :) Saját magam. Egész jól megélek belőlem ;) 29N
2020. máj. 10. 15:17
 14/51 A kérdező kommentje:
En pl gond nelkul tamogatnek lanyt, persze nem profit.
2020. máj. 10. 21:56
 15/51 anonim ***** válasza:
84%

Jaj de naiv vagy istenem :D

Majd pont beszámol neked a profi múltjáról, ha volt, vagy hogy hány sugar daddy várja még az ágyába, miután végeztetek

2020. máj. 10. 22:01
 16/51 anonim ***** válasza:
23%
Szívesen támogatnék egy fiatal szép lányt. :)
2020. szept. 6. 19:12
 17/51 anonim ***** válasza:
43%

A netes ismerkedős oldalakat és fórumokat böngészve az elmúlt 20 év tapasztalatából nézve azt látom, hogy ahogy egyre nehezebb az anyagi helyzet az országban, úgy egyre több az olyan felajánlás, ahol fiatal vagy nem fiatal lányok, támogatói kapcsolatot keresnek.

És nem akarok politizálni de de az elmúlt 10 évben ez a szám még inkább megnövekedett. Számokat nem tudok mondani de ez egy valódi, a tapasztalatomon alapuló megállapítás, vagy elfogadod elhiszed, vagy nem.

40F

2020. szept. 7. 14:18
 18/51 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudom mennyire elterjedt. Nekem 2evig volt ilyen.
2021. jan. 12. 21:35
 19/51 anonim ***** válasza:
10%

"Lányok, tényleg annyira elterjedt..?

Úgy gondolod, hogy a GYK-olvasó lányoknak van statisztikája erről? Vagy mire számítasz?

2021. febr. 12. 07:18
 20/51 A kérdező kommentje:
Kedves 19-es, arra szamitok, hogy leirjak a sajat es kornyezetuk tapasztalatait es nem kotozkodnek, mint a megkeseredett es mindenkit fikazo boldogtalan emberek.
2021. febr. 12. 08:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!