Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg annyira elterjedt, hogy egy
“támogatóval” vagytok, hogy könnyebb legyen az élet?
Esetleg ebben gondolkodtok?
Akik nagy lelkuen irják hogy szívesen támogatnának lányokat ugye tudják hogy az nem havi 10 ezert ft os zsebpénzt jelent ?🙂
2021. febr. 12. 14:04
21-es, miért mennyit jelent?
2021. febr. 12. 16:48
21.
Egy: Nem tudod, pontosan miért cserébe adnának támogatást és hány alkalomért.
Kettő: Ha te csóró vagy és annak látsz másokat is, még nem biztos, hogy mások is azok.
2021. febr. 12. 19:20
#20 Óóó, tehát aki megpróbál rávilágítani, hogy mekkora baromságot kérdeztél, az máris megkeseredett és boldogtalan? Ez bizony elég egyszerű észjárás. Ha azt kérdezed, hogy elterjedt-e, márpedig ezt kérdezted, akkor feltételezed hogy egy válaszoló rendelkezik tágabb ismeretekkel is és nem csak a sajátjával. Ami elég valószínűtlen, tekintve hogy ezek a lányok nem kurvák akik fűvel-fával basznak, hanem többnyire csak eggyel, így senkinek nem kell tudni erről a két adott személyen kívül. Persze te ezt nyilván tudod, a kérdés célja az volt, hogy lányok válaszoljanak és írkálhasd nekik a priviket. Normális lányok nem állnak veled szóba, így most pénzzel próbálkozol, sajnos/szerencsére ehhez is sötét vagy. De csak nyomd a sódert ha unatkozol, aztán verd ki szépen, és jöhetsz is vissza a következő hülye kérdést kiírni...
2021. febr. 12. 22:37
Szerintem igen én is ezt vettem észre.
2021. febr. 12. 22:38
26/51 A kérdező kommentje:
24-es, a nyomorult kis eleted miatt ne masra morogjal es minek valaszolgatsz, ha azt sem erted itt mirol beszelnek....hokizz otthon tovabb apud fotoira.
Na már megint... Hát mitől nyomorult a kis életem? Mert van feleségem és szeretőm anélkül hogy fizetnék a szexért? Képzeld, a szeretőm is személyesen csábítottam el, nem neten lógva hülyeségeket kérdezve. Éppen te vagy a megkeseredett szánalmas lúzer. Egy senki, akin minden nő átnéz, valszeg soha nem lesz rendes kapcsolatod. Még szexpartnered sem, mert ahhoz is hülye vagy.
2021. febr. 13. 00:20
Mondjuk elég gerinctelen és szánalmas dolog szeretőt tartani.
Gyávaság. De ahhoz meg sajnos tök kéne hogy az ember lezárjon egy kapcsolatot amiben annyira boldogtalan hogy más is kell mellé.
2021. febr. 13. 00:27
Igen, én gondolkodok ilyenben. Jobb lenne mindig csinosan kisernem mindenhova mint dolgozni. 20L
2021. febr. 13. 09:39
Férfiként a puncs.hu-t kipróbáltam regisztráció és körülnézés szintjéig.
#22 Több támogatás-kategória volt. A minimális támogatás az 50k..100k havonta. A szép lányok többnyire >250k havonta elvárásúak voltak. 10k-ért csak 1 gyors menetet kapsz egy prostinál.
De a profilok többsége elhagyatott, vagy duplikált volt. Sőt legalább 5 csajt láttam akiket korábban a rosszlányokon.
Nyilván kamuztam a profilomban, de azért a hihetőség határán belül. Jól kereső mérnökként saját fotóval. Több hét alatt is csak 1 tucat csaj jelölt szimpinek. 1 volt csak szép közülük.
Mivel semmi garancia h bármi összejönne, vagy h egyáltalán valósak-e vagy elhagyatottak-e a jó csajok profiljai, így elég drága a tizenvalahány-ezer forint csak h üzenetet küldhess.
Szóval én hanyagolnám azt az oldalt. Szerintem egy nagy átverés az egész.
2021. márc. 15. 15:10
Kapcsolódó kérdések: