Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is beleunt a sikertelen csajozásba?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2020. febr. 10. 13:59
1/16 anonim válasza:
igen sajnos mindig olyan csajoknak jövök be akik nem tettszenek de kénytelen leszek össze jönni velük jobb mint egyedül
3/16 anonim válasza:
Én 2011-ben untam bele, elhatároztam, hogy változtatok. Egy jó fél év után már elég sikeres voltam. Bár sok munka volt benne.
4/16 anonim válasza:
Ja, öt éve beleuntam. Akkor kezdtem keményen dolgozni magamon. Most már elég sikeres vagyok.
5/16 anonim válasza:
Persze 5év keresgélés után elengedtem.
És lás csodát nem kerestem és megtaláltam életem párját ;)
Érdemes a baráti társaságban keresgélni.
7/16 anonim válasza:
Én már kezdem megunni, mert mindig visszautasítaniak.
Csak a bunkó, beképzelt fiúk a jók:(
8/16 anonim válasza:
9/16 A kérdező kommentje:
Nagyon empatikus vagy!
2020. febr. 10. 14:43
10/16 anonim válasza:
Én is sok kudarcot éltem át, de 5 évet szántam arra, hogy megtanuljak csajozni. Megérte, mert találtam egy nagyon jó barátnőt, és jó pár nővel volt egy s más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!