Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ennyire sikertelen a lányoknál hogy még egy szex sem jön össze?
Figyelt kérdés
Neten sok lánnyal ismerkedtem, már majdnem összejött a találkozás, de még sem. Élőben is volt aki tetszett de ő nem viszonozta, vagy pedig én voltam beszari, mert túl szépnek tartottam a lányt így féltem közeledni felé. Pedig valószínüleg hogy szexelt volna velem.
Már kezdem azt érzeni, hogy az élet sem akarja azt hogy legyen barátnőm. Sok olyat hallottam akik szinte teljesen véletlen ismerték meg egymást, és jöttek össze. Én meg hiába próbálok tenni érte, de nekem így sem akar összejönni. És így vagyok még a mai napig is szűz, és barátnő nélkül 23 évesen is.
Lehet jobb ha nem foglalkozom ezzel az egésszel, és jön amikor jönnie kell? Bár ennyi idősen már nem tudom hova várjak még.
2020. jan. 15. 17:58
1/3 anonim válasza:
Igen, jobb ha nem foglalkozol ezzel az egésszel.
2/3 anonim válasza:
Olvass,tanulj ne a neten hanem szakkönyvekből! Rájössz mi a gond.
3/3 anonim válasza:
Én is egy beszari srác vagyok, mégis összejött :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!