Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, szerintetek a hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek a hetero pasik egy része azért is fordul idővel a biszexualitás felé, mert - bár jól néz ki - mégis sikertelen a nőknél?

Figyelt kérdés

2017. júl. 16. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez nem igaz
2017. júl. 16. 10:55
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
heeee???Mivan?:D Egy hetero soha nem fordul homo írányba.Mint ahogy homo se nők írányába.
2017. júl. 16. 10:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem homo, biszex. Nem általánosságban értem, csak hogy ilyen is előfordulhat-e a lányok tapasztalata szerint.
2017. júl. 16. 11:02
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

nem, aki valaha a sajat nemehez fordul (akar homo, akar biszex "lesz"), az sosem volt hetero. megerthetnetek vegre, hogy aki tenyleg hetero, annak ez meg se fordul a fejeben. pont.

18/L

2017. júl. 16. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Azért, mert eleve homoszexuális, vagy biszexuális.

Ha tegyük fel valamiért nincs szerencséje a nőknél, a pasiknál miért lenne jobban?

2017. júl. 16. 13:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem. Eleve biszex.
2017. júl. 16. 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem így működik. Ez nem választás kérdése.
2017. júl. 18. 00:58
 8/8 anonim ***** válasza:
95%

jézusom, hol olvastad ezt a fantasztikus elméletet?

ez már az a szint, ami fáj :(

2017. júl. 19. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!