Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mégis mit tegyek szerintetek?
Van egy lány akivel már régóta barátok vagyunk,de nekem nagyon megtetszett és nem bírtam ki és elkezdtem közeledni felé. Először teljesen közömbös volt,aztán elkezdtem látni fajta,hogy valamennyire érdeklem mégiscsak. Hosszú percekig ölelt,már nekem volt kellemetlen. Mindig puszilgatott,beleült az ölembe. Sokszor mondta,hogy milyen szép vagyok. Mikor elváltunk egymástól mindig mondta,hogy bárcsak vele mehetnék,együtt tudnánk aludni. Sokszor arra lettem figyelmes,hogy mereven néz és mikor látta,hogy észrevettem teljesen vörös lett,kuncogott meg ilyenek. Ezeken felbátorodva én elmondtam neki,hogy nekem ő nagyon tetszik,azt mondta aranyos vagyok,de ő hetero és maradjuk barátok. Na hát ezekután teljes káosz volt a fejemben,mert a viselkedése nem változott semmit. Továbbra is azt a látszatot keltette,hogy én is tetszem neki. Rákérdeztem,hogy miért csinálja ezt,ha tudja,hogy ez engem hogy érint. Nem válaszolt semmit csak faképnél hagyott. Ezekután úgy döntöttem,hogy feleslegesen nem töröm magam. Elkezdtem ismerkedni és volt is egy lány akivel majdnem összejött a dolog,de ő elhajtotta a lányt,megakarta verni,mondván csak kihasznált volna,meg "nem hozzám való". Azóta még jobban rám van kattanva,mint előtte és már nem csak én látom úgy hanem többen is. Egyszer volt egy csók is köztünk,de ő a piára fogta,miközben ő nem is ivott csak én.
Kicsit hosszúra sikeredett,de az lenne a kérdésem,hogy most akkor mi a francra gondoljak.Akar valamit vagy mi van?Ha rákérdezek nem mond semmit,csak mosolyog, elfordul és elmegy.Már az őrületbe visz ezzel.Szerintetek így hogy derítsem ki,hogy mit érez??
Tudod ezek után nem igazán érdekelne mit miért tesz!
Miért hagyod h szorakozzon veled
20/L
beszélj vele kettesben.
probáld ott tartani,és kérdezdmeg többször,ha nem válaszol.
ha mindeképp kibulyik a válasz aloll akkor hagyd a pitsába.
ez a lány féltékeny a barátságodra,és kisajátít szüksége van a rajongásodra(nagyon tetszik),és cserébe csak morzsákat ad (puszi,ölelés).
ha egy kicsit mosolyszünetet tartasz akkor utána ujra megkérdezheted de szerintem nem fog értelmes válasszal szolgáni.
talán van benne egy nagyon enyhe bi hajlam,és azt nem igazán tudja helyén kezelni mert megprobál heteró lenni.de ott vagy te aki valamenyire szerted meg tetszik is neked,és ez egy biztos pont az önbizalom növelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!