Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális lány vagyok, van párom mégis rengetegszer eszembe jutnak a lányok, ez engem nagyon zavar . Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Voltatok már így ? Hogyan küzdöttétek le ?
Tudom hogy biszexuális vagyok , szeretem a barátom talán mint még senkit , de vágyom arra hogy lánnyal legyek , leszbikus videokat nézek a youtubon , soorozatokat pár honap után miután összekeveredtünk a barátommal feltört ez az érzés peig érzem hogy szeretem.
2016. febr. 28. 15:22
1/7 anonim válasza:
Nem kellett volna a párodnak elmondani az elején ezt? Ez is őszinteségre épülő kapcsolat lehet...
2/7 A kérdező kommentje:
Tudja hogy biszexuális vagyok , de nem sejti hogy ez ennyire az eszembe van mert alap járaton nincs gond a kapcsolatunkal , az elejétöl kezdve tudja csak hogy enyire zavar ezt nem félek hogy nagyon megbántanám vele.
2016. febr. 28. 15:27
3/7 anonim válasza:
Beszéld meg egy másik biszexuális nővel hogy megtörténjen menjetek fel a párod és a te házadba (ha együtt laktok) és ha úgy várod a párodat hogy a másik csajjal.. akkor hidd el hogy befog szállni.
4/7 anonim válasza:
Leszbikus videókat a youtube-on? :)
5/7 A kérdező kommentje:
Olyan zeneket ami alá leszbikus klip van arol szol
2016. febr. 29. 13:33
6/7 anonim válasza:
ugyanebben a helyzetben vagyok. Sajnos nem tudsz mit csinálni, max ha pont osszejon egy lány és a barátod is engedi akkor belevágtok :)
7/7 anonim válasza:
Szerintem mindenféle képpen beszelned kellene vele erről mond el neki hogy eszedbe szokott jutni ha már az elejétől fogva tudja akkor nem lesz neki váratlan . amugyis egy kapcsolatban fontos hogy minel tobb mindent elmondjatok egymasnak én minden kapcsolatom elejen elmondom hogy mindent beszeljunk meg egymással talán ez miatt tartanak hosszabb ideig .Szóval egyszer ulj le vele és beszélgetések biztos hogy a barátod is néha elgondolkozik hogy te hogy is alsz ezzel a biszekszualis dologgal csak nem mondja ki. ( volt már biszekszualis barátnőm 18f )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!