Nagyon zavar, hogy a belsőcombom összeér én e miatt dagadtnak érzem magam pedig 13 éves vagyok és 48 kg rendszeresen sportolók versenyszerűen de mégis rossz, hogy összeér ezért nem is veszek fel fürdőruhát, stb. hogyan tudok onnan, , lefogyni"?
Nekem is összeért, pedig csak 65 kg vagyok férfi létemre.
Nem vagy kövér.
na, meg egy testkepzavaros tini.
Valasz: sehogy.
Basszus, amikor én voltam tini, akkor meg még az volt gáz, ha nem ér össze, mert hogy akkor O lábad van.
Hova akarsz fogyni?????? 48 kg vagy!
Beteg vagy, ha ezzel foglalkozol és nem húzol fürdőruhát sem.
Az, hogy összeér-e a comb, nagyobbrészt anatómiai kérdés, mint súlyprobléma. Én 30 évesen vagyok 50 kiló, és összeér, de voltam pár éve egy betegség (nem anorexia, felszívódási problémám volt) miatt 44 kiló, akkor is összeért, pedig az már kóros állapot volt. Egyszerűen így áll a medencém, valamint mivel nő vagyok, a fenekem és combom gömbölyű. Ennyi.
A normális fiúknak így is tetszik, meglátod majd pár év múlva, ha neked is lesz barátod, hogy őt aztán vagy nem érdekli, összeér-e a combod, vagy tetszik neki. :)
Szóval nyugi! Tökéletes vagy így, ahogy vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!