Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon zavar, hogy a belsőcomb...

Nagyon zavar, hogy a belsőcombom összeér én e miatt dagadtnak érzem magam pedig 13 éves vagyok és 48 kg rendszeresen sportolók versenyszerűen de mégis rossz, hogy összeér ezért nem is veszek fel fürdőruhát, stb. hogyan tudok onnan, , lefogyni"?

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 11:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem is összeért, pedig csak 65 kg vagyok férfi létemre.

Nem vagy kövér.

2016. jan. 29. 11:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

na, meg egy testkepzavaros tini.

Valasz: sehogy.

2016. jan. 29. 11:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja és lány vagyok
2016. jan. 29. 11:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudjuk, hogy lány vagy. Nincs semmi bajod ;)
2016. jan. 29. 11:56
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. jan. 29. 12:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Miért zavar? Ez természetes hogy a comb összeér, teljesen normális, átlagos dolog. És az a szép... nem az amikor méteres hézag van az anorexiás lábak közt.
2016. jan. 29. 12:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, amikor én voltam tini, akkor meg még az volt gáz, ha nem ér össze, mert hogy akkor O lábad van.

Hova akarsz fogyni?????? 48 kg vagy!

Beteg vagy, ha ezzel foglalkozol és nem húzol fürdőruhát sem.

2016. jan. 29. 12:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Az, hogy összeér-e a comb, nagyobbrészt anatómiai kérdés, mint súlyprobléma. Én 30 évesen vagyok 50 kiló, és összeér, de voltam pár éve egy betegség (nem anorexia, felszívódási problémám volt) miatt 44 kiló, akkor is összeért, pedig az már kóros állapot volt. Egyszerűen így áll a medencém, valamint mivel nő vagyok, a fenekem és combom gömbölyű. Ennyi.

A normális fiúknak így is tetszik, meglátod majd pár év múlva, ha neked is lesz barátod, hogy őt aztán vagy nem érdekli, összeér-e a combod, vagy tetszik neki. :)

Szóval nyugi! Tökéletes vagy így, ahogy vagy!

2016. jan. 29. 14:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. jan. 29. 19:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha olyan a testfelépítésed, akkor fogyhatsz bármennyit, mindig össze fog érni. Ne aggódj emiatt, ha sportolsz, akkor biztos szép, formás lábaid vannak! Ne foglalkozz ezzel, senki nem várja el tőled, hogy rés legyen a combjaid között. Szép vagy, ahogy vagy. :)
2016. jan. 31. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!