Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, tényleg annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg annyira elterjedt, hogy egy “támogatóval” vagytok, hogy könnyebb legyen az élet? Esetleg ebben gondolkodtok?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok itt, hogy egy ótvar öregemberrel kell pénzért szexelni, hanem a kötetlen együttlétre egy jómodú pasival.

2020. febr. 11. 09:02
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs éles határ a prostitúció, a támogatás, és a között hogy a sikeresebb és jobban kereső palit választják a nők.
2021. márc. 15. 15:12
 32/51 anonim ***** válasza:
73%
akkor manapság szinte mindenki qrva XD
2021. márc. 15. 23:10
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
ezt nagyon lehangoló volt olvasni. tényleg ez megy manapság?
2021. márc. 16. 01:00
 34/51 anonim ***** válasza:
0%

Ha igy történne ahogy leirtad jó lenne, de szerintem ez nagyon nem így van sajnos, inkább egy duci, oregemberrel, aki messze is van sokat is kér és alig ad érte pénzt

18l

2021. márc. 16. 12:00
 35/51 anonim ***** válasza:
25%
kb a nők 50%-a így gondolkodik vagy így vagy úgy
2021. júl. 24. 19:31
 36/51 anonim ***** válasza:
66%

Én a puncsról mentem a RL-ra :xD

Összehasonlíthatatlan. A puncs egy rémálom... életem legrosszabb élményeit kaptam, minden szempontból, - néhány tízezer forintért.

Az oldalt én becsuknám, és őszintén szólva minden férfit, aki ott fent van kiherélnék.

2022. ápr. 7. 23:32
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
37/ Miért herélnéd ki a puncsos férfiakat ? Miért jobb egy rosszlányos, mint egy puncsos ? Magyarázd már el.
2022. ápr. 16. 06:06
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

A puncsos férfiak, kivétel nélkül, mégegyszer mondom: KIVÉTEL NÉLKÜL- gumi nélküli kapcsolatot akarnak a "barátnőm vagy" köntösbe bújtatva, tehát azt mondják én veled vagyok x évig, de mivel veled vagyok x évig,

"ne már, gumi??????!!!!" És abban a pillanatban odébb is állnak. Az már más kérdés, hogy ez az "x évig" valójában 2 alkalmat jelent..

A rosszlányokon alap a gumi, ez nem megegyezés kérdése, hanem ez alap.

Nem kell diploma, hogy az ember átgondolja mennyit veszít egy alkalom 20-25e GUMIVAL, ahol egy óra = egy óra

- vagy puncs, vagyis alkalmanként 30-40e (ennél többet a puncson nem adnak, max 40e de arra azt akarja egész éjjel gumi nélkül legyél vele!!)

Ezért. Remélem megválaszoltam a kérdésed.

2022. ápr. 18. 18:55
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
39/ Köszi értem. Erre a gumira rá kellene kötelezni a pumcsot is akkor.
2022. ápr. 18. 19:09
 40/51 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem hogy a puncs arra van, hogy gazdag palik aranyásót keressenek maguknak hosszú távra, fix kapcsolatra. Abból is ilyen alkalmi filléres k.rvázós oldal lett az évek során?
2022. ápr. 18. 19:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!