Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Apósom mindig rágyújt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apósom mindig rágyújt a földszinten miutàn mi szexeltünk a lányával. Ez mi már?

Figyelt kérdés
Ez valami perverz?! Mindig hallom az emeletről ahogy végeztünk éjjel a szexxel, az öngyújtó kattan és rágyújt a konyhában. Ezek szerint végighallgatja.. Szerintetek ez normális dolog? Az após 46 éves, nős ember, én 20 a barátnőm aki a lánya 25 éves. Szerintem durva hogy rágyújt miután mi...

2020. jan. 26. 20:52
1 2 3
 21/29 kisördög1 ***** válasza:
95%
Ha ennyire szexcentrikus és perverz akkor ne csodálkozz ha leskelődik és hallgatózik. Tuti hogy veri is rá és azon se csodálkoznék ha bepróbálkozna ha még nem tette
2020. jan. 28. 08:26
 22/29 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő! Ez most szerinted komoly? Hogy beszàll hozzánk? Én nem szeretném! Félek! És szerinted a lánya engedné vagy akarná?! Ki tudja ha ilyen perverz ez a család! Kezdek aggódni!
2020. jan. 28. 16:59
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
ebben azért neked is van egy kis nem éppen elhanyagolható szereped... úgy keféled a lányát hogy se ajtó se semmiféle zárt tér nem választ el titeket,szóval a perverzitás nálad is tetten érhető(nem mintha nagyon hibáztatnálak érte,mert a pina az pina...) nyess akkor alá ha az öreg nincs otthon
2020. jan. 28. 21:17
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Tuti leskelődik,és azon élvezkedik.Gondolom a lány az anyjára hasonlít,előtörnek a régi szép emlékek.Lehet filmezi is.
2020. febr. 8. 14:01
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél bki egy dobk cigit megy gyújtót.

Aztán mond ma elszívht egy dobozal is :)

2020. febr. 8. 14:18
 26/29 A kérdező kommentje:
Imád cigizni. Iszik is!
2020. febr. 8. 14:31
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Ehh micsoda kérdés! Ezen most felnevettem. Ha nem kamu, akkoris lehet hogy csak nem tudja megállni hogy 10 percenként ne dohányozzon.
2020. febr. 8. 14:48
 28/29 kisördög1 ***** válasza:
100%
No, van már fejlemény? Lebukott hogy leskelődik, vagy rátok nyitott már?Esetleg több?
2020. febr. 11. 07:13
 29/29 A kérdező kommentje:
Szia, igen sajna továbbra is hallgat minket..., cigizget de már bele törődtünk, ez van, alkesz szegény. Talán lenyugodna ha jutna neki valaki akit megpakolhat így vénségére.
2020. febr. 11. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!