Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj ha még nem szexeltünk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha még nem szexeltünk?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki 3.5 hónapja tetszik nekem, és én is neki. A nézéséből meg ahogy beszél velem, meg abból gondolom hogy várja a legközelebbi találkozót. De néha még is elbizonytalanodom a viselkedése miatt. Pl várja hogy találkozzunk de még is siet. Meg van még néhány furcsa dolga ami elbizonytalanít. Még nem is csókolóztunk pedig nagyon szeretném, de még nem volt az a pillanat. És értelem szerűen még szexelni sem szexeltünk.

Mit csináljak? Még sosem volt barátnőm. Nagyon megszerettem őt és nem akarom hogy mást találjon, de félek mert sokat bénázok és húzom az időt.

2019. nov. 6. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
14-15 évesen egyáltalán nem baj. Majd eljön az ideje, nem érdemes siettetni.
2019. nov. 6. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne agyalj, csak csókold meg! Aztán lesz vhogy.

Az nem gáz, hogy még nem szexeltetek. Mindenkinek más idő után jön el.

2019. nov. 6. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Tudom kérdésre kérdés nem válasz,de:Miért lenne baj,hogy még nem szexeltetek,ha még nem is vagytok együtt?Ha ez megnyugtat én 1 év után jöttem össze a mostani párommal.

19/L

2019. nov. 6. 12:48
 4/6 A kérdező kommentje:
20 év körüliek vagyunk már...
2019. nov. 6. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:
A kor nem befolyásoló tényező.4hónap alatt meg se lehet ismerni az embert.Legalábbis szerintem.
2019. nov. 6. 12:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Jól látod a sorrendet: előbb a csók, a többi kérdést majd csak utána tedd fel.

A félelmed jogos, ha túl sokáig húzod az időt akkor le fog rá más csapni, úgyhogy üsd a vasat amíg meleg. Pontosan látja hogy tetszik neked, úgyhogy hajrá csókold meg! 3.5 hónap után egyáltalán nem korai. Nincs veszítenivalód! Ha nem engedi akkor nem engedte volna x idő múlva sem, ha meg csak vársz-vársz-vársz akkor a mostani talán engedi lehetősége is elúszik.

2019. nov. 6. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!