Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több, mint három éve együtt vagyunk, de még nem szexeltünk?
A párommal lassan 3 és fél éve leszünk együtt, de még nem volt köztünk szex. Kb. az első évfordulónk körül pettingeltünk 2-3x, de nem tudott nekem örömet okozni, ellenben én neki mindig. Egy évvel később megpróbáltuk a szexet, de nem sikerült, szűk voltam, neki pedig lelankadt. Azóta szintén nem volt semmi.
Kezdek nagyon besokallni és kezd nagyon idegesíteni ez az egész engem, mert még csak nem is próbálkozik, pedig volt rá bőven alkalom. Elhatároztam már sokszor magam, hogy na majd akkor én kezdeményezek, de ha lejjebb nyúlnék, elveszi a kezem, mert hogy neki így a semmiből ez fura.
Többször is visszautasított így engem, azóta már nem próbálkozom.
Mit tegyek?
Próbáltam vele beszélni erről, de mindig tereli a témát. Teljesen kétségbe vagyok esve, nagyon zavar az is, hogy körülöttem a társaságban már mindenki szexel. Természetesen én nem ezért akarok, csak azért mégiscsak zavarja az embert ez, ha hallja, másoknak milyen fantasztikus nemi élete van, neki meg nulla.
Nem szeretnék ezért szakítani, bár lennének más okok is, de ennyi időt nem akarok kidobni az ablakon csak úgy. Szerintem a többi problémát is megoldaná az, ha végre szexelnénk.
20/L 20/F, mindketten szüzek
Szerintem ő aszexuális. Nem valószínű, hogy bármikor is szexelni fog veled vagy bárkivel.
Beszélj vele erről, és mondd el hogy ez téged nagyon zavar. Ha most is kerüli a témát és ez után sem lesz változás szakíts vele, mert ezt te nem fogod már sokáig bírni megcsalás nélkül.
Reggelente feláll neki?
Mik az egyéb problémák?
Fú mekkora egy balf.sz, a párod már bocsánat...
Egyet értek veled...szexelni kellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!