Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Több, mint három éve együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több, mint három éve együtt vagyunk, de még nem szexeltünk?

Figyelt kérdés

A párommal lassan 3 és fél éve leszünk együtt, de még nem volt köztünk szex. Kb. az első évfordulónk körül pettingeltünk 2-3x, de nem tudott nekem örömet okozni, ellenben én neki mindig. Egy évvel később megpróbáltuk a szexet, de nem sikerült, szűk voltam, neki pedig lelankadt. Azóta szintén nem volt semmi.

Kezdek nagyon besokallni és kezd nagyon idegesíteni ez az egész engem, mert még csak nem is próbálkozik, pedig volt rá bőven alkalom. Elhatároztam már sokszor magam, hogy na majd akkor én kezdeményezek, de ha lejjebb nyúlnék, elveszi a kezem, mert hogy neki így a semmiből ez fura.

Többször is visszautasított így engem, azóta már nem próbálkozom.

Mit tegyek?

Próbáltam vele beszélni erről, de mindig tereli a témát. Teljesen kétségbe vagyok esve, nagyon zavar az is, hogy körülöttem a társaságban már mindenki szexel. Természetesen én nem ezért akarok, csak azért mégiscsak zavarja az embert ez, ha hallja, másoknak milyen fantasztikus nemi élete van, neki meg nulla.

Nem szeretnék ezért szakítani, bár lennének más okok is, de ennyi időt nem akarok kidobni az ablakon csak úgy. Szerintem a többi problémát is megoldaná az, ha végre szexelnénk.

20/L 20/F, mindketten szüzek

2019. aug. 14. 19:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
43%
Nehogy kidobj már egy komoly kapcsolatot ilyen tanácsokra hallgatva! Van róla fogalmad, micsoda görcsöket okozhat egy fiúnak, ha az első alkalommal felsül? Lehet, hogy egyenesen retteg attól, hogy legközelebb is kudarc lesz aktus. valószínű ő egy lelkisebb ember és neki lehet, hogy jobb lett volna nem egy szűz lánnyal próbálkozni először, mert ha úgy érezte akkor, hogy beégett előtted, akkor nagyon durva problémák lehetnek ebből. Olvastam hasonló szitut egy szexuálpszichológus könyvében. A két fiatal nagyon szerette egymást, de a fiú annyira görcsös volt, nem sikerült az aktus, épp akkor lohadt le, amikor nagyon kellett volna állnia, mert annyira ráparázott az első kis kudarc után. A doki elküldte őket pár napos sátortáborozásra és azt mondta, nem fekhetnek le egymással, lehet minden, petting, meztelenkedés, de az aktus tilos. Megmondta, hogy a tábor után várja őket. Szépen meg is jelent a párocska. Megkérdezte, betartották-e a tiltást. Szégyenkezve bevallották, hogy nem sikerült, elbuktak az önmegtartóztatásban. A pszichológus mosolyogva hátradőlt és azt mondta: Na, akkor már nincs is semmi probléma. :) A tiltással levette a srác lelkéről a terhet, hogy teljesíteni kell, bizonyítani kell és onnan kezdve ment is minden, mint a karikacsapás.
2019. aug. 14. 19:42
 12/24 anonim ***** válasza:
89%
és mi van akkor ha nem áll fel neki? attól még ott a nyelve meg az ujjai , sok lehetőség lenne erre anélkül is.
2019. aug. 14. 19:44
 13/24 anonim ***** válasza:
93%

"...de ennyi időt nem akarok kidobni az ablakon ..."

Pedig pont azt teszed.

Megbeszélni se akarja.

Más oka is lenne a szakításnak.

Ne várd meg, míg csúnyán váltok szét!

2019. aug. 14. 19:46
 14/24 anonim ***** válasza:
93%

Biztos nem húztam volna 3 evig. Ki se birtam volna, mar reges regen szakítottam volna.

L

2019. aug. 14. 19:49
 15/24 anonim ***** válasza:
85%
Nem hiszem el h ilyen létezik...
2019. aug. 14. 19:50
 16/24 anonim ***** válasza:
92%
persze hisz burokban élsz
2019. aug. 14. 19:52
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"de ha lejjebb nyúlnék, elveszi a kezem, mert hogy neki így a semmiből ez fura."

Küldj neki előtte egy képeslapot, hogy ne érje annyira váratlanul.

2019. aug. 14. 20:29
 18/24 anonim ***** válasza:
87%

Ez így tényleg nincs rendben. Az pozitív hogy nem akart megfektetni már egy hét után, viszont bevallom 3 évet nem bírtam volna ki anélkül hogy szexeljek a barátommal. Nekem a mostani párom volt az első, vártunk egy kicsit de aztán egymásnak estünk egy hónap után mert nem bírtuk.

Együtt éltek? Mert ha igen és együtt is alusztok akkor az tényleg durva :/ de úgy önmagában is.

Az én párom is elhúzta a kezem sokszor. Ő pl nem szereti ha olyan finoman nyúlok hozza mert azt mondja “csikis”. De ellenben ő mindig kezdeményez és én is más módon.

Próbáld meg esetleg, hogy nem úgy kezded hogy ott lent megfogod. Amikor a hátán fekszik huppanj rá, persze ruhaban és finoman kezdj el ott mozgolódni. Ha arra nincs reakciója (ott lent) akkor nagy a baj. Én amikor ezt csinálom viccesen akkor is áll a zászló egyből :D

Én azt javaslom, utoljára kezdemenyezz. És ha elutasít akkor beszélj vele nyíltan, őszintén. Értem hogy nem akarod kidobni a kapcsolatot az ablakon, én sem akarnám. De ez rád nézve megalázó. Illetve bár nem minden a szex körül forog, hidd el, jelentős része az életnek és a kapcsolat (egyik) alapja.

Nyugodtan írj privátot ha szeretnél beszélni róla, szívesen segítek ha tudok.

22L

2019. aug. 14. 22:22
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha petting volt akkor csak feláll neki?

Hát nekem is furcsa ez, keress más valakit aki legalább ezt megadja neked.

2019. aug. 14. 22:29
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

De vonzódtok egymáshoz? Tehát nem vagytok aszexuálisak, semmi ilyesmi. Vágyjátok egymás és a szexet?

Pszichológus lenne a legjobb.

Van bennetek, mindkettőtökben trauma vagy stressz-blokk, amit nem tudtok feloldani.

Jó lenne relaxálni, ellazulni.

Bár mivel fiatalok vagytok, lehet jó lenne a szakítás is. Másik partner, akivel jobban összeilletek pl.

Én váltanék a helyedben. Nagyon nehéz megvéltoztatnibőt, és magadat is rendbe tenni. Épp elég lesz a saját problémáddal foglalkoznod szerintem.

2019. aug. 14. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!