Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Több, mint három éve együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több, mint három éve együtt vagyunk, de még nem szexeltünk?

Figyelt kérdés

A párommal lassan 3 és fél éve leszünk együtt, de még nem volt köztünk szex. Kb. az első évfordulónk körül pettingeltünk 2-3x, de nem tudott nekem örömet okozni, ellenben én neki mindig. Egy évvel később megpróbáltuk a szexet, de nem sikerült, szűk voltam, neki pedig lelankadt. Azóta szintén nem volt semmi.

Kezdek nagyon besokallni és kezd nagyon idegesíteni ez az egész engem, mert még csak nem is próbálkozik, pedig volt rá bőven alkalom. Elhatároztam már sokszor magam, hogy na majd akkor én kezdeményezek, de ha lejjebb nyúlnék, elveszi a kezem, mert hogy neki így a semmiből ez fura.

Többször is visszautasított így engem, azóta már nem próbálkozom.

Mit tegyek?

Próbáltam vele beszélni erről, de mindig tereli a témát. Teljesen kétségbe vagyok esve, nagyon zavar az is, hogy körülöttem a társaságban már mindenki szexel. Természetesen én nem ezért akarok, csak azért mégiscsak zavarja az embert ez, ha hallja, másoknak milyen fantasztikus nemi élete van, neki meg nulla.

Nem szeretnék ezért szakítani, bár lennének más okok is, de ennyi időt nem akarok kidobni az ablakon csak úgy. Szerintem a többi problémát is megoldaná az, ha végre szexelnénk.

20/L 20/F, mindketten szüzek

2019. aug. 14. 19:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is parázik rajta a srác, hogy felsül előtted. Pedig fiatal srácoknál előfordul, hogy az idegességtől az első pár alkalom nem jön össze. Ezen túl kell lépni, ha már enyhül az izgulás menni fog, csak ezt neki is el kell fogadnia.
2019. aug. 14. 23:32
 22/24 anonim ***** válasza:
Gondoljatok már bele, nem elég, hogy első alkalom a srácnak, tehát egy sima egyszerű szex is ismeretlen terep, ráadásul a lány szűz. A szüzességet nem olyan egyszerű elvenni, még gyakorlott férfinek sem. Én nem szűz férfivel vesztettem el, de elsőre neki se sikerült. Belém se tudott hatolni, fájdalmat meg nem akart okozni. Bénáztunk egy ideig és persze később összejött. de első alkalommal ez szerintem okozhat akkora törést egy fiúnak, hogy fél a kudarctól, hogy nem meri megpróbálni újra.
2019. aug. 14. 23:45
 23/24 anonim ***** válasza:
Nincs köztetek elég testiség!
2019. aug. 14. 23:57
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

#22 amikor én voltam szűz, két napig szenvedtünk mire befért. Nekem is fajt, ő is tudta, óvatos volt és nagyon szűk voltam és nem voltam nedves se. Emiatt gondolom neki se volt kellemes.

Na de nem az a megoldás hogy “jó akkor hagyjuk a fenébe majd talán két év múlva megpróbáljuk”. Mi is tovább próbálkoztunk, vettünk egy nagy adag síkosítót és mivel tudtam hogy igyis úgyis fájni fog, amikor már valamennyire bent volt mondtam tolja be erővel. Így hozza szoktam utána és elindultunk az úton szép lassan.

Az, hogy a kérdező barátjának meg lelankadt, nyilván azért van mert nem igazán tudták még mit kell pontosan csinálni, a srác meg szétstresszelte magát.

Ezt igenis gyakorolni kell. Nem szabad csak úgy feladni. És a kérdezőnek igaza van ha majd úgy dönt nem marad ebben a kapcsolatban ha nincs szex. A srác ne legyen önző hogy a saját kis félelmei miatt arra kényszeríti a párját hogy kb szüzen haljon meg.

Ez nyilván költői túlzás volt. De kb ilyen a helyzet. És az, hogy ellöki a kezet, az meg aljas dolog mert megalázó és lerombolja a lány önbizalmát. “A semmiből így fura” akkor írj előtte kérvényt? Ne már.

Kérdező, muszáj lesz határozottan beszél és a baratoddal. Legyen már ennyire férfi hogy felvállalja mi a probléma és hajlandó is megoldani. Mert ha nem, nem hiszem hogy te készen állsz és szeretnél egy szexmentes életet leélni. A szex nagyon fontos egy kapcsolatban.

2019. aug. 15. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!