Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Apósom mindig rágyújt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apósom mindig rágyújt a földszinten miutàn mi szexeltünk a lányával. Ez mi már?

Figyelt kérdés
Ez valami perverz?! Mindig hallom az emeletről ahogy végeztünk éjjel a szexxel, az öngyújtó kattan és rágyújt a konyhában. Ezek szerint végighallgatja.. Szerintetek ez normális dolog? Az após 46 éves, nős ember, én 20 a barátnőm aki a lánya 25 éves. Szerintem durva hogy rágyújt miután mi...

2020. jan. 26. 20:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%
így kissé más a leányzó fekvése-hogy a témánál maradjunk- valahogy biztosra kellene menned. azt bemószerolni a feleségénél
2020. jan. 26. 21:37
 12/29 anonim ***** válasza:
87%

Nála laksz, a lányát dugod, az erekciódon kívül ha jól értem nem sok mást tudsz felmutatni.

Én a helyedben inkább nem pattognék, amíg nincs saját helyem.

2020. jan. 26. 21:40
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
10 éves a lányom! Valószínűleg azért cigizik az öreg, hogy ne öljön meg! Legalább is én tuti azért.
2020. jan. 26. 21:43
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Biztos megérzi a cigiszagot ezért rákíván ő is, és rágyújt!
2020. jan. 26. 21:53
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Biztos h nem élvezi azt ahogy hallja h a lányán dolgozol. Muszáj levezetni vmivel a feszkót. Örülj neki, h nem veri be az orrodat.

A helyedben kussban lennék. Örülj neki h náluk lakhatsz, és együtt aludhatsz a lányával. Akk még ez is zavar h cigizik?

Fordítva ülsz a lovon!

2020. jan. 26. 23:48
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Olyan jó a szex, hogy még ő is rágyújt utána :D
2020. jan. 27. 07:59
 17/29 kisördög1 ***** válasza:
84%
Végighallgatja az tuti, lehet leskelődik is. Hogy mit csinál közben azt a fantáziádra bízom, de lehet eljön majd az ideje hogy be is száll :))
2020. jan. 27. 09:01
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis putriban lakhattok :D aligha élvezi ezt az öreg. Hallja ahogy csattog az ŕdes kicsi lányanak a puncija minden este. Persze hogy szívja a cigiket egymás után mjnt állat.
2020. jan. 27. 09:13
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég ciki.Ti pedig igen bátrak vagytok.Csináljátok halkan,ha nem megy,vegyetek ki búvóhelyet 1-2órára.Após mindig otthon van?
2020. jan. 27. 09:40
 20/29 A kérdező kommentje:
Az após este mindig itthon van, igen. Csak elég gyanús hogy pont amikor végzünk rágyújt. Ezek szerint előtte is lent volt a konyhàban és mindent végighallgatott. Elég perverz amúgy a pali. Sokat beszél nőkről, folyton pakolna valakit. Haveri körben voltam vele párszor, a nőkre csak úgy tapad, lesi őket. Egyszer konkrétan arrébb parkolt kocsival kicsit hogy megleshesse egy nő se.gét. Minden nőnek csapja a szelet, leginkább a szexről szeret beszélni. Pedig asszonya van, de az asszonnyal úgy tudom nem jól megy a dolog, sok a balhéjuk is.
2020. jan. 27. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!