Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apósom mindig rágyújt a földszinten miutàn mi szexeltünk a lányával. Ez mi már?
Figyelt kérdés
Ez valami perverz?! Mindig hallom az emeletről ahogy végeztünk éjjel a szexxel, az öngyújtó kattan és rágyújt a konyhában. Ezek szerint végighallgatja.. Szerintetek ez normális dolog? Az após 46 éves, nős ember, én 20 a barátnőm aki a lánya 25 éves. Szerintem durva hogy rágyújt miután mi...2020. jan. 26. 20:52
11/29 anonim válasza:
így kissé más a leányzó fekvése-hogy a témánál maradjunk- valahogy biztosra kellene menned. azt bemószerolni a feleségénél
12/29 anonim válasza:
Nála laksz, a lányát dugod, az erekciódon kívül ha jól értem nem sok mást tudsz felmutatni.
Én a helyedben inkább nem pattognék, amíg nincs saját helyem.
13/29 anonim válasza:
10 éves a lányom! Valószínűleg azért cigizik az öreg, hogy ne öljön meg! Legalább is én tuti azért.
14/29 anonim válasza:
Biztos megérzi a cigiszagot ezért rákíván ő is, és rágyújt!
15/29 anonim válasza:
Biztos h nem élvezi azt ahogy hallja h a lányán dolgozol. Muszáj levezetni vmivel a feszkót. Örülj neki, h nem veri be az orrodat.
A helyedben kussban lennék. Örülj neki h náluk lakhatsz, és együtt aludhatsz a lányával. Akk még ez is zavar h cigizik?
Fordítva ülsz a lovon!
16/29 anonim válasza:
Olyan jó a szex, hogy még ő is rágyújt utána :D
17/29 kisördög1 válasza:
Végighallgatja az tuti, lehet leskelődik is. Hogy mit csinál közben azt a fantáziádra bízom, de lehet eljön majd az ideje hogy be is száll :))
18/29 anonim válasza:
Jó kis putriban lakhattok :D aligha élvezi ezt az öreg. Hallja ahogy csattog az ŕdes kicsi lányanak a puncija minden este. Persze hogy szívja a cigiket egymás után mjnt állat.
19/29 anonim válasza:
Hát ez elég ciki.Ti pedig igen bátrak vagytok.Csináljátok halkan,ha nem megy,vegyetek ki búvóhelyet 1-2órára.Após mindig otthon van?
20/29 A kérdező kommentje:
Az após este mindig itthon van, igen. Csak elég gyanús hogy pont amikor végzünk rágyújt. Ezek szerint előtte is lent volt a konyhàban és mindent végighallgatott. Elég perverz amúgy a pali. Sokat beszél nőkről, folyton pakolna valakit. Haveri körben voltam vele párszor, a nőkre csak úgy tapad, lesi őket. Egyszer konkrétan arrébb parkolt kocsival kicsit hogy megleshesse egy nő se.gét. Minden nőnek csapja a szelet, leginkább a szexről szeret beszélni. Pedig asszonya van, de az asszonnyal úgy tudom nem jól megy a dolog, sok a balhéjuk is.
2020. jan. 27. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!