Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Apósom mindig rágyújt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apósom mindig rágyújt a földszinten miutàn mi szexeltünk a lányával. Ez mi már?

Figyelt kérdés
Ez valami perverz?! Mindig hallom az emeletről ahogy végeztünk éjjel a szexxel, az öngyújtó kattan és rágyújt a konyhában. Ezek szerint végighallgatja.. Szerintetek ez normális dolog? Az após 46 éves, nős ember, én 20 a barátnőm aki a lánya 25 éves. Szerintem durva hogy rágyújt miután mi...

2020. jan. 26. 20:52
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
96%
Az, hogy az apósod nem tud rendesen aludni éjszakánként és erős nikotinfüggő. Valószínűleg rágyújt akkor is éjszaka amikor épp nem vagy ott.
2020. jan. 26. 20:53
 2/29 A kérdező kommentje:
Az oké hogy erős nikotinfüggő mert az. Iszik is. De ne akkor amikor én. Már be kellett fognom a lányának a száját hogy ne hallatszódjon le az apja ne hallja már. Szerintem ez akkor is fura. Amúgy nincs ajtó így hallja hogy szexeltünk. Nem első eset ez a sokadik.
2020. jan. 26. 21:01
 3/29 anonim ***** válasza:
78%

2#

Épp a saját "drogoddal" éltek vissza, hagyd már meg neki ezt az örömöt.

Ti is csak dopamint kergettek, de dugással. Talán kevésbé destruktív

2020. jan. 26. 21:03
 4/29 anonim ***** válasza:
77%
Nincs ajtó? Milyen ház az? Valami cigány lányát toszogatod? 😂😂
2020. jan. 26. 21:04
 5/29 anonim ***** válasza:
95%
szerinted milyen már hogy hallja hogy keféled a lányát? biztos hogy valahol eszi a fene a méregtől hogy hangosan zenél a pici leánykája miközben prütykölöd...tegyél fel egy ajtót,vagy költözzetek el, ne hogy már neked legyen kellemetlen. nem a te lányod kúrják a füled hallatára.
2020. jan. 26. 21:08
 6/29 anonim ***** válasza:
96%
Ha így folytatod rákot okozol az apósodnak. Van neked szíved?
2020. jan. 26. 21:09
 7/29 A kérdező kommentje:
Nincs ajtó, amolyan galériaszerű a lány szobája. Függöny volt helyette. Nem cigányok bár vonó van azért.
2020. jan. 26. 21:09
 8/29 A kérdező kommentje:
Na srácok! A helyzet az hogy jó ideje szexelünk nem mindig ugyan akkor. Mégis mindig fent van. Mindig pont ahogy végeztünk egyszerre gyújtunk rá. Mi fent ő meg lent. Pont mikor végeztünk! Az asszonya meg èjszakás műszakban dolgozik. Csak arra tudok gondolni hogy ez kihallgatja élvezkedik a szexünkre majd rágyújt. Ha a felesége otthon lenne nem biztos hogy merne hallgatózni félme hogy lebukik. Ez a helyzet itt.
2020. jan. 26. 21:18
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Van benne valami amit mondasz. De ilyen szobában alapból nem állnék neki dugni. Miért nem viszed magaddal, vagy valami?
2020. jan. 26. 21:29
 10/29 A kérdező kommentje:
Há hova vigyem? Kocsiba? Ott lakunk. 20 vagyok csak nincs saját kéglim sajna.
2020. jan. 26. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!