Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nagyon hangosan szexeltünk a koliban?
Tegnap este felhoztam egy srácot a kollégiumba(még nem nevezném a barátomnak) és nagyon elengedtük magunkat :/ Most utólag bánom, hogy ilyen hangosak voltunk, félek hogy a szomszéd szobákban meg a folyosón is hallották és rajtam fognak röhögni.
21l
Nem nyugi mi is csináltunk ilyet egyetemi egyházi lány koleszban egymásnak falaztunk .
Volt ,hogy az igazgató ki kérdezett minkért egyenként hogy volté férfi a férfi a szobáknál mert volt egy bszatlan tyúk aki néha köpött de hát mi Nem hallottuk nem láttunk semmit (csak ereztük jó azt már nem mondtuk ) 😂😂😂
N
Ne csinálj úgy mint egy szűz lány itt pironkodsz a bszáshoz meg nagylány voltál
Vagy ennyire konzervatív családban nőttél fel ?
Vissza ne fogd magad amiatt csak gátlások alakulnak ki. A ffak imádják a szex gondolatát is, max rá rántottak titeket hallgatva, a lányok meg irigykedtek h neked hogy lehet ilyen jó éjszakád.
Én már nem vagyok kollégista most már a társas házban boldogítjuk így a szomszédokat. - mindig van mire fogni hogy miért kellene magad visszafogni. Ne tedd. Majd az szól akinek ezzel gondja van. Hidd el jobban jársz ha ajándékba füldugót veszel neki mint ha regulázod az ösztöneid.
31F
A koleszban mindennapos az ilyen.
Mivel en is tudtam magamrol, h hangos vagyok, ezert hangos zenet tettunk be....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!