Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy 28 évesen szűz vagyok?
4. vagyok. Nem velünk van a baj, hanem veled.
Ha láyn lennél sem lenne tolerancia, de 28 évesen szűz vagy, ha ilyen jól lehetne veled bezsélgetni stb már rég nem lennél az.. És inkább a lányokkal esik ez meg, hogy féltik a szűzességüket, de neked fiúként ez nem fáj stb stb szóavl nem is értem.. Az abaj, hogyha egy korodbeli vagy barmilyen koru csaj meghallja hogy szűz vagy, ugy el fog húzni, hogy mire kettőt pislogsz otthon lesz a csaj te meg csak állsz.. és ez mikor ismetlodik 4x - 5x... mar rég be kellett vna csajozni. valami nagy baj lehet veled. Ez csak egy szűzesség...
28 éves kapcsolatszűz nő pontosan olyan kegyetlenül nehéz helyzetben van mint egy férfi.
Ez már olyan szinten elferdítette a szexuális és kapcsolati érésedet, hogy nagyon nehezen fordítható vissza.
Az nem úgy működik hogy 28 évig WOW-ozol, meg szerepjátékozol, és majd összejössz egy felnőtt érett dolgozó nővel, és minden jó.
Ennyi egyedüllét és magány után megőrülsz majd egy kapcsolattól és a para miatt fogod elszúrni. Főleg ha meg szűz is vagy.
Nem is tudom segítség nélkül ez menni fog-e, de 28 évesen még csak egy tinikapcsolatod sem volt, és ezt elmondod egy lánynak, akkor fejvesztve fog menekülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!