Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha még 23 évesen is szűz vagyok?
Sosem volt barátnőm. Minden lány azt mondja hogy aranyos vagyok. Egy lány sem talál vonzónak szerintem emiatt. Eléggé szomorú vagyok emiatt.
Pár évvel fiatalabbnak nézek ki, elég csöndes vagyok. Magas, vékony/enyhén izmos vagyok.
Nagyon lemaradva/kimaradva érzem magam.
3 as.
Szerencsés vagy. Nem mindenkinek ilyen egyszerű. Ha valaki zárkózottabb és nincs lanyokkal körbe véve akkor szinte lehetetlen.
Bizony ha nem helyesnek, csak aranyosnak a csajok, az azt jelenti, hogy nem tartanak jóképűnek, jó fellépésűnek, csak olyannak aki belső értékeit tekintve egész normális. De legalább nem cuki vagy (kedvelhető szerencsétlen).
A személyiségfejlesztéshez a legjobb alap az, ha bármi olyasmiben sikeres vagy, amivel az életben anyagilag is jól lehet boldogulni. Akkor tudsz költeni a megjelenésedre, meg az egzisztenciád is vonzza a csajokat.
Nagyon jó, akkor most #5 és a kérdező egymásra találhat.
Azért majd meghívtok az esküvőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!