Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy 28 évesen szűz vagyok?
F/28
Köszönöm... rövid és velős volt.
Hat nem az a gáz, hogy szuz vagy. Hanem az, hogy ezek szerint álom világban élsz és az "igazit" keresed. Ami jo pl. tini korban, de ennyi idosen már igazan talalhatral volna valakit, akit tudsz szeretni es aki tud teged szeretni. Megis mi kell ennél tobb?
Es semmi ertelme, ha lefekszel valakivel vsak ugy, ha már eddig tartogattad magad, akkor legyen valami ertelme es annak add oda magad, aki meg is erdemel. Szoval pasizz be. Amennyiben tenyleg 28 evesen ezek neked bem mennek akkor az elég gyászos és valoszinu veled van a baj és nem azzal, hogy nincs meg az "igazid". Ha önbizalom kell, akkor tuzz ki celokat.(kezdetben csak kicsiket) .. érd el azokat és akkor aztan tenyleg fogsz kapni onbizalmat.
De a kerdesre valaszolva :
Szerintem nem gáz, mert a te dolgod
De a mai társadalomban igenis gáz(azt sugallja, hogy valami gáz van veled)
Bovcsi, ha valami olyat irtam ami nem igaz, de en igy ezt gondolom. Szoval sajnalom, de nagyon oszinte voltam 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!