Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kíván a párom? Kérlek benneteket, csak akkor írjatok, ha komolyan veszitek a kérdésem.
Lassan 3 éve vagyunk együtt barátommal és az elmúlt 2-3 hónapban semmi nincs köztünk és már nem tudom mire gondoljak. Ezelőtt legalább 2-3x összebújtunk hetente. Nem tudom mire gondoljak. Megcsalásra lehetősége sincs (se facebook, semmi nincs) és nem is nézem ki belőle, nem úgy ismertem meg. Ezelőtt még szinte majdhogynem minden nap kívánt, ha rövidnacit húztam vagy bugyit már beindult, de mostanra már észre sem vesz.
Pár nappal ezelőtt mikor kint ült a konyhába, kimentem és utalásokat tettem arra, hogy szeretnék vele összebújni, csókolgattam, mosolyogtam közbe finoman húztam be a szobába, de ellenkezett, arra hivatkozva, hogy most nincs kedve (holott nekem régen ő mondta, hogy ez nem kedv kérdése), ez ilyen időszak, majd holnap, majd ha megborotválkozik (pedig ezelőt az sem zavarta, ha szőrös volt)..nagyon rosszul esett, főleg hogy lassan több, mint egy hónapja nem volt semmi..azóta eltelt kb. másfél hét. Eljött a mai nap. Feküdtünk az ágyba, néztük a tv-t, megindultam le, húztam a nadrágját,csókolgattam, de annál tovább nem engedett..idézem:"kicsim, ne most tényleg, fáradt vagyok, nincs kedvem".. Egyszerűen fel sem keltem a figyelmét, bármit veszek fel, bármit csinálok. Vele nem tudom ezt megbeszélüni, már próbáltam, mindig az volt a válasz, hogy ez ilyen időszak, evvel nincs baj, ne úgy vegyem fel..végső elkeseredésembe fordulok ide, hátha valaki már volt ilyen vagy hasonló cipőbe vagy tud valami reális magyarázatot adni. Mi a véleményetek, miért van ez? A válaszokat előre is köszönöm.
20/L
Köszönöm az eddigi válaszokat! Én is az elhidegülésre gondoltam, bár sose gondoltam volna, hogy ez ilyen hamar bekövetkezik.
Nyilván vannak problémák, van mi nyomasztjon őt is, engem is, kiadások stb.,de hogy azt visszautasítja, hogy jót szeretnék neki tenni, ez elgondondolkodtatott rendesen. Persze, megszoktuk már egymást, összeszoktunk, de, hogy hónapokon keresztül semmi nincs és kezdeményezek, mégis visszautasít azért az kelt bennem elég sok kérdést. Én nem igénylem gyakran, ő annál inkább, ahogy írtam feljebb is, és ez egyik pillanatról a másikra változott. Dolgozni meg azért nem dolgozik, mert leállás van, nincs meló, hetente max 1-2x megy 4-5 óra hosszára maszekolni és ennyi.
"ez ilyen". Csak be kell érjem annyival, hogy majd lesz jobb.
A kiegészítő válaszaiddal együtt: ez nem egy átmeneti hullámvölgy. Mondhatnánk neked ezer okot a megcsalástól, a kapcsolat kihűléséig, de totál felesleges az okokat keresni. Az "eredmény" számít, ez a kapcsolat ennyi volt.
Tedd fel magadnak a kérdést, így akarsz leélni egy életet???
Biztos szép és jó volt, de kezdj el gondolkozni azon, hogy fogod lezárni, pl. hova fogsz tőle költözni, hogy viszed el a cuccaidat stb. Mert ez be fog következni akár te mondod akár a pasid (lehet már januárban az ünnepek után).
Van, amikor tenyleg a ferfi depresszios, meg magahoz nyulni sincs kedve.
Viszont ilyen barataimnal sajnos egy valast latok, no kezdemenyezte, tobbi csendes szenvedes.
Muszaj kiugratni a nyulat a bokorbol, csak ugye a ferfiak nem kozlekenyek.
Talan adj ket honap nehez kivarast.
Es utana ne engedd, hogy kiterjen. Barmi nem stimmel, igy nem akarod az egesz eleted leelni.
"20 éves vagy. A helyedben lelépnék ebből a rossz kapcsolatból."
Nem fog, ostoba lenne veszni hagyni egy ilyen lehetoseget. Hany 20 eves csaj mondhatja el magarol hogy a gazdag csavojahoz koltozik X honap utan es mar "fuggetlen" lett szuleitol.
Szia!
Hu, en meglepődtem, mert nálunk is pont ez a szitu vagyis ez volt. Mi is 3 éve +2 honapja vagyunk egyutt a barátommal és pont évfordulora megbeszeltuk h aznap este átjön vacsira hozzam aztan osszebujunk. Azelőtt már rég nem történt semmi, kb úgy 2 honapig. De aznap este is jött a kifogás h sokat ettünk, fáradt..bla bla.. Na akkor én is kiakadtam, és már a sírást sem tudtam visszatartani, akkor megbeszéltük a dolgokat. Neki munkahely váltás miatt volt a stressz meg a "nyomás " ezért maradt ki a 2 hónapban az együttlét.
Nem lehet hogy a te barátod is munka miatt vagy más probléma miatt ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!