Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire veszitek figyelembe a partneretek ízlését a küllemet illetően?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a hajszín és hasonlóktól kezdve a ruha stílusotokon át a fehérneműkig mindenre.2019. dec. 2. 23:25
1/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy kimosnák a gatyáinkat! :-)
Szerintem egy rántott-tojást sem tudnak megcsinálni... :-)
...esetleg csak rárántani a nyeles tojásra! :-)
2/5 anonim válasza:
Semennyire. Ha a megismerkedesunkkor kellettem ugy ahogy vagyok, ne akarjon megvaltoztatni. En sem szolok bele az o kulsejebe
3/5 anonim válasza:
Figyelembe veszem, de nem feltétlen a mindennapokban. Tudom, hogy a szűk ruha, magassarkú felizgatja, de nem így járok dolgozni. A szexi fehérneműt szeretem, de combfixet azért nem hordok minden nap.
4/5 anonim válasza:
Ha kettesben vagyunk, vagy megyünk valahova, akkor maximálisan. Kivétel lenne, ha számomra kényelmetleb, vagy nevetséges dolgot kérne, de ilyenre még nem volt példa.
Ha dolgozom, barátokkal vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!