Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti az első anal előtt meddig voltatok izgatva/ meddig izgattatok a partneretek?
Barátnőm nem szereti az előjátékot, sikosítottam egy kicsit meg ujjaztam fél percig, utána nehezen, de becsusszant neki.
A második alkalomnál már könnyebben ment.
Addig amíg Én nem kértem h rakja be a farkát
N
Patikái vazelinre biztos nem vagy allergiás
A nőgyógyász is azt használ mikor vizsgál
Az análplug annyiból jó hogy megszokod h ott is van valami de nem tágítás miatt tálalták ki
N
Az elsőre már nem emlékszem, de manapság az a bevett gyakorlat nálunk, hogy először a puncim van izgatva, hogy vágyjak a szexre. Általában nyalás és ujjazás is van.
Van, hogy puncinyalás közben már egy ujj felcsúszik a fenekembe.
Eddig ha 3 ujj bement, akkor áttértünk a farokra, és így csak minimálisan fájt, ha fájt is egyáltalán.
Az análplug jó, hogy szokd az érzést. Nekem sem régóta van, és még nem próbáltuk, hogy azt kivéve rögtön becsusszanjon a farok a helyére. Talán majd holnap.:) Viszont pluggal a fenekemben már voltam kinyalva, punciban megrakva, és minden élvezetet, orgazmust felerősített. Szóval én élveztem.
Gondolom, a 3 szabályt ismered (fokozatosság, síkosítás, higiénia), de én hozzátennék egy 4.-et is: nagyon jó és figyelmes pasi kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!