Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mennyire veszitek figyelembe a partneretek családját ha komolyan terveztek vele?
Én nem veszem figyelembe. Nem a családjával fogok együtt élni, nem a családja lesz a párom.
Van valami olyan mondás, hogy a családját NEM, de a barátait megválogathatja az ember.
Olyan szempontból figyelembe venném, hogy milyen emberek.
Aztán, hogy milyen az anyagi hátterük, stb... Az nem érdekelne.
Én megnézném mindenképp. Kiváltképp az anyját, mert egyrészt úgy fog kinézni a lány is 30 évvel később, jó referencia, másrész ha őszintén jóban vagy az anyóssal, az sokat tud számítani.
Nem kell kinyalni a seggét, de ha jó fej, és meglepően jó arcok tudnak lenni, akkor érdemes vele összebarátkozni.
Hatalmas ellenség vagy hatalmas szövetséges lehet, nincs igazán köztes.
meg, ugyanis a gyerek a szülei vonásait és berögződéseit viszi tovább. És itt nem külsőségekre gondolok. Pl volt egy csaj aki képtelen volt maga után elpakolni, ott dobta le a ruháit ahol neki tetszett.. na most 1 hét után úgy nézett ki a lakás, mint a csatatér.. hányinger volt oda hazamenni. Persze ha szóvá tettem, hogy pakoljon már el maga után, akkor még ő kérte ki magának, hogy otthon nem kellett..
Persze, ez már előre látszódott, mert megismerkedéskor feltűnt, hogy az otthonuk sem a rend mintaképe. Mindegy, kis hülye naiv voltam.. többször biztos nem leszek az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!