Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, linkelnék pár képet, olyan férfiakról, akik amiatt lettek híresek mert oktatják a csajozást. Szerintetek ők csak külsőt figyelembe véve mennyire vonzóak?
Egyik se jön be számomra.
De azért ne keverjük már azt össze, hogy valaki valamiről oktat, vagy azt, hogy ő most hogy néz ki. A kettő különböző.
pont ez a lényeg.
Róluk tudom, hogy tényleg baromi sok nőt szedtek már fel, és érdekelne hogy mekkora szerepet játszott ebben a külsejük, mert ha sokat, akkor nem biztos hogy hiteles amiket mondanak.
Nekem a 2. és 4. szimpi. De mérget vehetsz rá, hogy ezzel a külsővel mind a négy lazán be tud csajozni, csak màs-más csajok találják őket vonzónak.
Pl. az 1. más stílussal szintén jó pasi lenne.
30/n
1. Helyesnek tűnik, bár jobb lenne egy közeli kép.
2: Túl idősnek tűnik hozzám, ettől nem tudok elvonatkoztatni, de így is az átlag felett van.
3: Helyes :)
4: Ő a leghelyesebb.
Ez hihetetlen, én meg megvoltam róla győződve, hogy mindenkinek az 1.-es fog tetszeni, és a 4.-es lesz a legrondább :D
Ezek után magamról hogy döntsem el, hogy hogyan nézek ki XD
A kinézetüket nézve egyiküknek sem lehet nagy gond a csajozás.
Az én sorrendem: 4, 3, 1, 2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!