Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a házasságban élő de szexpartnert kereső férfiakról?
Amúgy házasság előtt vagy közben nézzetek már utána az öröklésekkel kapcsolatos törvényeknek, de főleg azok a részek fincsik, amelyek a házasságon kívüli gyerekek örökösödési jogairól szólnak ;)
Kedves asszonyok: lehet hagyni a férjeket bolondozni, de garancia arra nincs, hogy hol szórja el magvait + mennyire érdekember az, akivel éppen kettyint. Ébresztő!
Az ilyen csak nyugodtan nevezze magát férfinak, mert én nem tartom annak. Csak egy gerinctelen féregnek. Még akár az is beleférhet, hogy szeretőt keressen magának a "férfi" de akkor ne lapítva, sunnyogva a másik háta mögött. Legyen pofája leülni vele, és neki is megadni a lehetőséget, hogy a feleség is ha akar, keressen magának szeretőket.
(már akinek belefér a nyitott kapcsolat)
Vagy legyen lehetősége egyáltalán, a nőnek eldönteni, hogy akar e ilyen embert maga mellett vagy sem.
1. örülök, hogy nem én vagyok a felesége.
2. remélem, soha nem szeretek bele ilyen emberbe, mielőtt elárulná, hogy független.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!