Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit gondoltok a házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok a házasságban élő de szexpartnert kereső férfiakról?

Figyelt kérdés
Társkeresőként megdöbbent ,hogy sokszor nős férfiak keresnek "barátnőt". Általában otthon kevés a szex de amúgy jó a házasság.Miért nem mennek hivatásosokhoz ezek a férfiak. Szerintetek is csak ingyen k...t akarnak.
2015. dec. 9. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Mutatnám az irányt az anyja felé, aki erre megtanította ;)
2015. dec. 9. 18:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Amúgy házasság előtt vagy közben nézzetek már utána az öröklésekkel kapcsolatos törvényeknek, de főleg azok a részek fincsik, amelyek a házasságon kívüli gyerekek örökösödési jogairól szólnak ;)

Kedves asszonyok: lehet hagyni a férjeket bolondozni, de garancia arra nincs, hogy hol szórja el magvait + mennyire érdekember az, akivel éppen kettyint. Ébresztő!

2015. dec. 9. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen csak nyugodtan nevezze magát férfinak, mert én nem tartom annak. Csak egy gerinctelen féregnek. Még akár az is beleférhet, hogy szeretőt keressen magának a "férfi" de akkor ne lapítva, sunnyogva a másik háta mögött. Legyen pofája leülni vele, és neki is megadni a lehetőséget, hogy a feleség is ha akar, keressen magának szeretőket.

(már akinek belefér a nyitott kapcsolat)

Vagy legyen lehetősége egyáltalán, a nőnek eldönteni, hogy akar e ilyen embert maga mellett vagy sem.

2015. dec. 9. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:

1. örülök, hogy nem én vagyok a felesége.

2. remélem, soha nem szeretek bele ilyen emberbe, mielőtt elárulná, hogy független.

2015. dec. 9. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy ilyen sunyi gerinc nélküli élete/személyisége van. Ezzel szerintem sokat szív egy ember. Ha ajánlatot tesz megfenyegetem, hogy kitálalok az asszonynak ha nem hagy békén. Az fb korában már könnyű dolgom lenne ha tényleg így akarnék tenni.
2015. dec. 9. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt tudnad meg, hogy hany no keres alkalmi baratot mert a ferje alkalmatlan, akkor meg te dobbennel meg cica! cask a noknel nem nagy szokas a nyilt dicsekves. 24F
2015. dec. 10. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!