Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, linkelnék pár képet, olyan férfiakról, akik amiatt lettek híresek mert oktatják a csajozást. Szerintetek ők csak külsőt figyelembe véve mennyire vonzóak?
De áruljátok már el, hogy mi tetszik nektek a 4-esben, mert úgy tűnik itt mindenkinek ő jön be.
Egyébként mindegyiknek olvastam a könyvét, és én az elsőre mondtam mindig azt hogy basszus ez csak azért kap nőket, mert magas és jóképű, és a 4-es tetszett a legjobban, mert pont ő rá hittem azt hogy nem valami előnyös megjelenésű csak igényes.
Lehet, hogy az egyes magas, de kb ez az egyetlen értékelhető a külsejében. Az öltözködési stílusa, olyan, mintha Mc Hawer stílus tanácsokat adott volna a helyi 15 éves hülye gyereknek és mi az a kis foltszerű "szakáll" a szája alatt? Az egész megjelenése olyan erőltetett és még vacak is.:D
A negyedik képen lévő férfinak a szakáll ellenére is ápoltnak tűnik a külseje (nem úgy, mint a másodiknak, akinek a szakálla igénytelen), normális felsőt visel, természetes a stílusa.
A harmadik hapsi meg kifejezetten ijesztő tekintetű és sosem jött be a direkt ápolatlan csövi hipszternek álcázom magam stílus.
1.Bejön, ő a legjobb
2.Egyáltalán nem jön be, ő a legrondább
3.Pici fokkal jobb mint a második, de ő is ronda
4.Esetleg szakáll nélkül még kinézhet valahogy
Az első arcából semmi nem látszik, de a ruhája, beállása nekem nagyon taszító, tipikus mai hülyegyerek. Gondolom ha valaki tizenéves lányokat akar felszedni, akkor inkább az ő tanácsaira hallgasson mint a többiére :).
A kopasz szerintem ugyan nem taszító, de nem előnyös annyira a külseje hogy csak azzal bármire is vigye. Neki hinnék.
A hármas úgy néz ki mint valami vígjáték hőse, hasonló kategória mint a kettes, talán valamivel jobb adottságokkal. Neki is hinnék.
A négyes a legférfiasabb, az ő külseje kimondott előnyt jelenthet. Sajnos ő annyira vonzó, hogy neki pusztán a külseje alapján bármit elhinnék, azt is hogy feleségül akar venni most azonnal :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!