Fiúk, benneteket zavar, vagy egyáltalán figyelembe veszítek, hogy egy lány haja zsíros? Én lányként a nőtársaimét igen. Ki, hogy van ezzel? 21L
attól függ mennyire mert mondjuk reggel elmegy otthonról és este haza jön nem szállhat úgy a haja mint mikor elindult és a minden napos hajmosás kemikáliákkal nem egészséges de ha ápolja a haját rendszeresen akkor az látszik
szóval vannak fázisok
Én lányként mondom,hogy a fodrászom mondta,hogy még a minden 2.nap is sok,ahogy én mostam. Így 3 naponta mosom,de utálom már a 3.nap. A 2.nap még elmegy. És nem hiszem,hogy ettől igénytelen lennék, de vagy elviselem,hogy 3.nap már gázos, vagy majd jól kihullik vagy nem tudom mi baja lesz,ha sűrűn mosom.
Ha valakinek ez kizáró ok,akkor sajnálom.
Persze sejtem,nem rám gondolsz,de csak úgy mondom,ha pl engem látsz az utcán zsírosabb hajjal,az nem azért van,mert igénytelen vagyok,vagy engem nem zavar,vagy lusta vagyok megmosni.
És mivel ezt magamon tapasztalom,így másra se tudok úgy nézni, hogy fúj, de igénytelen, mert lehet,hogy az a szerencsétlen is tegnap reggel mosta meg mint én, csak neki is szörnyen zsírosodó haja van.
Elöző vagyok.
Igen sajnos ilyen korban is még bőven előfordul, hogy a hormonok miatt sokkal jobban zsírosodik a haj. Sajnos nekem is olyan, hogy két nap után már tök zsíros. Ezért naponta mosom. Nekem is mondta szakember, hogy nem feltétlenül jó naponta hajat mosni, de már annyira belém rögzült, hogy ha nem mosom meg akkor nem érzem tisztának magam.
Angol nok minden nap mossak es meg a penztarosno is ugy nez ki, mint aki a fodrasztol jott.
Tulajdonkeppen megoldhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!