Miért zavar az valakit, ha egy lány nem ad a hajára?
hát azért zsíros ne legyen már..néha az is elmegy, ha nem volt idő hajatmosni, de az sem napokig..
ez fiúknál lányoknál egyaránt alapvető higiéniás dolog szerintem
neked majd fenékig érő:)) a hajam, és nem fésülöm, mert behullámosodik magától, meg nem is lakkozom..de arra mindig figyelek hogy ne egy zsíroskenyérhez hasonlítsak már leginkább:D pedig hosszabb hajat nagyobb macera mosni is..
de arra, hogy variáljam, nem fordítok én se sok energiát..
Én speciel nem bírom elviselni, ha zsíros a hajam, én hetente 3* is megmosom ha kell, ez szerintem alap kell hogy legyen egy igényes nőnél! Engem a párom még egyszer sem látott ápolatlanul, zsíros hajjal. Pedig már 4 éve vagyunk együtt!
21/L
Ja, hogy az aki ad magár csak számító kis hülye liba lehet -.-'...Szerintem meg a pasik inkább választanak egy olyan lányt aki okos, kedves és nem tocsod a zsírtól a haja se..
mellesleg... ha te megmondod nekünk hogy ne zavarjon már minket az h vkinek zsíros a haja, akkor nem gondolod h kicsit hülyén jön ki h te meg kinyilvánítod hogy téged meg az zavar hogyha valaki "túlságosan" ad magára. Ja és engem nem zavar ha egy lánynak ocsmány zsíros a haja...nem az én bajom , max lesajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!